Samsung Galaxy S9: SECRETUL care va Enerva Clientii Samsung

Samsung Galaxy S9 are dezvalit un secret extrem de important pe care compania Samsung spera sa il tina departe de ochii clientilor, insa el ii va infuria pe foarte multi dintre ei.

Samsung Galaxy S9 secret performante

Samsung Galaxy S9 a fost dezvaluit duminica de catre compania Samsung si toata lumea a avut ocazia de a vedea noutatile importante pe care telefoanele din aceasta serie le aduc, ele fiind testate in fel si chip. Printre aceste teste se numara si cele pentru noile procesoare folosite de catre compania Samsung in smartphone-urile din seria Samsung Galaxy S9, acestea fiind diferite pentru chip-urile Exynos 9810 si Qualcomm Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9 in versiunea internationala, care e vanduta si in Europa, are unchip Exynos 9810 cu un procesor octa-core care 4 nuclee tactate la 2.7 GHz si 4 nuclee tactate la 1.9 GHz. Samsung Galaxy S9 cu chip Qualcomm Snapdragon 845 are un procesor ce are 4 nuclee tactate la 2.8 GHz si 4 nuclee tactate la 1.77 GHz, iar diferentele dintre ele sunt foarte mari, dupa cum veti vedea si in comparatia disponibila in imaginea de mai jos.

Samsung Galaxy S9 cu chip Exynos 9810 are performante, in testele single-core, ce sunt cu peste 30% mai bune decat cele ale modelelor care au chip Qualcomm Snapdragon 845. Puteti vedea ca diferenta in punctaje intre modelele Samsung Galaxy S9 variaza de la 1000 la 1400 de puncte, iar pentru un test de acest gen, vorbim despre o marja mult prea mare, dar pe care compania Samsung nu intentioneaza sa o corecteze, pentru prima oara.

Samsung Galaxy S9 – secretul noilor procesaore folosite in 2018

Samsung Galaxy S9 teapa clienti

Samsung Galaxy S9 va vinde in SUA, si oriunde mai foloseste chip-urile Snapdrago 845, smartphone-uri care au performante cu mult inferioare celor oferite de catre modelele care sunt vandute in Europa si alte continente. Diferentele in performante sunt mari, dar si diferentele in pret sunt mari, mai exact, intre preturile Samsung Galaxy S9 din SUA si Europa exista diferente de 200 de dolari, deci americanii au telefoane mai ieftine cu performante mai proaste.

Samsung Galaxy S9 nu poate fi catalogat ca o teapa din acest punct de vedere, iar asta pentru ca diferenta intre preturile standard de vanzare este suficient de mare pentru a justifica si diferenta intre performante. Totusi, daca Samsung Galaxy S9 cu chip Snaodragon 845 va fi vandut in alte tari la preturi foarte apropiate de cele cerute pentru modele cu chip Exyno 9810, atunci Samsung isi bate efectiv joc de respectivii clienti.

Samsung Galaxy S9 este primul model de smartphone premium al companiei Samsung care are o diferenta atat de mare in performantele diverselor modele, ceva ce nu ar trebui sa se intample vreodata. Desigur ca vor exista foarte multi clienti care peste 200 de dolari vor prefera modelele mai incete ale Samsung Galaxy S9, iar daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca acel spor de performanta nu justifica in vreun fel diferenta atat de mare intre preturi.

19 COMENTARII

  1. La Apple e invers,mai scumpe in Europa și cu modem încet de la Intel și in SUA pe lângă ca sunt mai ieftine mai au si modem mai rapid de la Qualcomm.
    Și nu prea văd oameni furioși din cauza asta in Europa sau cel puțin nu într-atât încât sa nu le cumpere produsul.

  2. Auzi srb srb, dacă tot te pricepi așa de bine la toate … zi-mi și mie ce draq sa fac cu iPhone-ul asta, ca zilnic se blochează pe 3-5 secunde … câteodată îmi vine sa arunc … aștept sfatul tău ( nu am battery saverul pornit ca să-mi scadă din performante )

  3. Oameni buni, eu vă propun ceva. Haideți să îi dăm cu toții ban lui Srb, lucru pe care eu l-am făcut deja și o să fie mult mai bine pentru noi și pentru mintea lui.
    În felul ăsta nu o să mai fim infestați de specimen.

  4. Eu nu vreau sa fie banat. E bine cu el aici. Poate ca lipseste unul ca el si pe forumurile celor cu restul telefoanelor… Si daca se ridica vreunul cu argumente sa il contrazica, m-as bucura. E constructiv. Voi sunteti agasati ca e nesimtit, dar eu am vazut ca raspunde pe masura, asa ca nu-l provocati la ironii.

  5. Nu e nicio țeapă, performanțe pe masura prețului….daca ar fi avut acelasi pret as mai fi zis , dar in ambele cazuri nu afectează pe nimeni
    Oricum e interesant faptul că Exynos are frecvența ceva mai joasă fata de SD , dar e mult mai puternic
    Samsung nu are nevoie de Qualcomm, sper sa renunte la ei