Samsung Galaxy S9: Cel mai BUN Ecran de Smartphone

Samsung Galaxy S9 a fost declarat drept smartphone-ul cu cel mai bun eran din istoria telefoanelor mobile, detronand iPhone X cu al sau nou ecran OLED revolutionar.

Samsung Galaxy S9 bun ecran smartphone

Samsung Galaxy S9 are cel mai bun ecran pentru smartphone, conform expertilor de la Display Mate, detronand practic iPhone X, care detinea aceste titlu inca din luna noiembrie, cand a fost lansat de Apple. iPhone X a uimit lumea intreaga cu noul sau ecran OLED, iar expertii in ecrane i-au acordat telefonului titlul de cel mai bun implementat vreodata intr-un smartphone, compania Apple laudandu-se indelung cu asta, insa iata ca a aparut Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 intrece ecranul iPhone X acolo unde conteaza, iar expertii l-au declarat drept cel mai bun implementat vreodata intr-un smartphone, Apple avand o misiune grea cu succesoarele iPhone X. Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca Samsung sa uimeasca din nou cu un ecran bun pentru Samsung Galaxy S9, chiar daca la o prima vedere schimbarile nu pareau sa fie oferite, in realitate ele exista si sunt foarte mari.

Samsung Galaxy S9 are un nou Infinity Display care imbunatateste semnificativ calitatea imaginilor afisate pentru utilizatori, care care are o acuratete mult mai buna pentru culorile date acestora. Samsung a obtinut aceasta schimbare printr-o crestere a preciziei cu care sunt asamblate ecranele pentru Samsung Galaxy S9, iar rezultatele sunt uimitoare, conform expertilor, acuratetea culorilor redate fiind cea mai apropiata de perfectiune.

“So instead of just focusing on pushing the OLED hardware performance levels higher for the Galaxy S9, Samsung has instead concentrated on significantly enhancing and optimizing the on-screen Absolute Picture Quality and Absolute Color Accuracy of the OLED display by implementing precision factory display calibration.”

Samsung Galaxy S9 are cel mai bun ecran implementat intr-un smartphone

Samsung Galaxy S9 are un ecran mai bun si decat cel al vastei majoritati a televizoarelor 4K, a tabletelor, a laptop-urilor, sau a monitoarelor pentru calculatoare, reusind sa obtina cel mai mare scor A+ oferit de catre experti. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S9 are cea mai buna luminozitate dintre toate ecranele pentru smartphone-uri, dar si cele mai bune unghiuri pentru vizibilitate, intrecand nu doar iPhone X, ci si Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 are practic un ecran atat de bun incat va fi extrem de greu de detronat de catre un iPhone XS al companiei Apple, Samsung reusind aproape imposibilul cu aceasta noua componenta. Desigur ca vorbim aici de inovatie pentru Samsung Galaxy S9 si nu despre o intamplare, compania Samsung cautand mereu sa le ofere clientilor tehnologii de acest gen, desi a anuntat ca nu se va mai grabi sa fie chiar prima cu ele.

“The overall Galaxy S9 display performance goes up to Outstanding levels, and setting many new Display Performance Records, including Absolute Color Accuracy that is Visually Indistinguishable From Perfect, and almost certainly considerably better than your existing Smartphone, living room 4K Ultra or HDTV, Tablet, Laptop, and computer monitor based on our detailed Lab measurements, earning DisplayMate’s highest ever A+ grade.”

Samsung Galaxy S9 devine, practic, etalonul in ceea ce priveste ecranele pentru smartphone-uri, toti producatorii trebuind sa se uite cu foarte mare atentie la inovatiile oferite de catre el pentru viitoarele telefoane. Compania Apple va trebui sa aiba o atentie si mai mare la ceea ce s-a facut cu ecranul din Samsung Galaxy S9 pentru a reusi sa ofere un iPhone XS care sa uimeasca intr-adevar si sa nu fie mai prejos decat ceea ce ofera coreenii.