Samsung Galaxy S9 INTRECE iPhone X la Functiile Importante

Samsung Galaxy S9 intrece iPhone X cand vine vorba despre functiile importante, compania Samsung reusind sa implemenze in noul smartphone schimbari impresionante.

Samsung Galaxy S9 INTRECE iPhone X

Samsung Galaxy S9 este cunoscut pe intregul internet in momentul de fata pentru faptul ca are performante inferioare fata de cele ale iPhone X din cauza faptului ca nici Samsung si nici Qualcomm nu pot fabrica procesoare suficient de puternice. Diverse scuze au fost gasite pentru problemele Samsung Galaxy S9 cu performantele, insa desigur ca ele sunt la fel de credibile ca si cele privind faptul ca Samsung nu a copiat Animoji in noul telefon.

Samsung Galaxy S9 are performante inferioare iPhone X, acest lucru este cat se poate de clar, insa telefonul castiga batalii foarte importante in alte doua aspecte care conteaza extrem de mult pentru experienta de utilizare. Samsung Galaxy S9 are cel mai bun ecran implementat intr-un smartphone, acest lucru fiind afirmat de catre expertii in ecrane pentru telefoane mobile, Samsung reusind sa fure titlul celor de la Apple in doar 4 luni.

Samsung Galaxy S9 are un Infinity Display care vine cu o gama variata de imbunatatiri in raport cu modelul folosit in seria anterioara de telefoane mobile, iar upgrade-ul era unul asteptat de mai toata lumea. Era de altfel si greu de crezut ca Samsung Galaxy S9 nu va avea un ecran mai bun decat cel al iPhone X din moment ce Samsung produce ecranele pentru cei de la Apple si stie ce sa imbunatateasca pentru a fi in top in raport cu iPhone X.

Samsung Galaxy S9 intrece iPhone X la functiile importante

Samsung Galaxy S9 are cea mai buna camera de smartphone, telefonul Samsung reusind sa fure acest titlu de la Google Pixel 2, telefonul companiei Google intrecand iPhone X chiar din momentul lansarii pe piata. Samsung a uimit in fiecare an cu noile camere implementate in smartphone-urile proprii, iar cu Samsung Galaxy S9 nu poate fi vorba despre vreo dezamagire, pentru ca noua camera este cu adevarat impresionanta din toate punctele de vedere.

Samsung Galaxy S9 intrece iPhone X in ceea ce priveste experienta de vizualizare a informatiilor pe ecran si in cea de inregistrare a continutului multimedia, doua functii extrem de importante pentru oricine. Samsung pune accentul pe promovarea camerei pentru Samsung Galaxy S9, semn ca s-a lucrat foarte mult la crearea unei experiente care sa fie superioara oricarei alteia oferite de catre telefoanele mobile lansate pe piata.

Samsung Galaxy S9 are totusi un sistem de recunoastere faciala inferior celui oferit de catre iPhone X, insa nimeni nu se astepta la o diferenta in favoarea coreenilor din acest punct de vedere. Nici AR Emoji nu e prea laudata de catre jurnalistii care au testat Samsung Galaxy S9, insa chiar si asa, vorbim despre un smartphone foarte potent care va genera vanzari bune candva, pntru ca cele initiale sunt sub cele ale seriei Samsung Galaxy S8.