iPhone: ADIO DECUPAJ din Telefoanele Apple

iPhone va ramane fara decupaj in ecran, compania Apple avand deja planuri definitivate pentru a elimina aceasta schimbare de design urata de catre multi fani.

iphone adio decupaj

iPhone X este primul smartphone Apple care are decupaj in ecran, compania americana implementand in el o camera TrueDepth foarte complexa cu o varietate de tehnologii importante, pe care clientii le apreciaza. iPhone XS urmeaza sa fie lansat anul acesta, dar ar trebui sa fie ultimul model de smartphone Apple cu decupaj in ecran, la fel ca iPhone X Plus, sau iPhone 9, care va avea un ecran LCD cu diagonala 6 inch implementat de Apple.

iPhone XS va avea decupaj in ecran implementat de catre Apple pentru Camera TrueDepth, insa se pare ca acesta va fi mai mic decat cel existent in iPhone X in momentul de fata, dimensiunile finale nefiind deocamdata clare. Apple va reduce nu doar dimensiunea decupajului ecranului pentru iPhone XS, iphone X Plus si iPhone 9, ci intentioneaza deasemenea sa reduca si grosimea marginilor ecranului pe tot panoul frontal.

“Apple is planning to release two models with OLED display and a model with LCD display during this fall. It is heard that OLED models will be available in 5.85-inch display and 6.46-inch display while a LCD model will be available only in 6.04-inch model. All three of these models will have Face ID function and it is heard that there will be less bezel and smaller notch design.”

iPhone – decupajul dispare din modelele lansate in 2019

iPhone-urile care vor fi lansate in cursul anului 2019 de catre compania Apple nu vor avea decupaj integrat in ecran, compania Apple avand deja planuri sa renunte la aceasta caracteristica de design anul viitor. Nu se stie unde ar urma sa fie implementata camera, sau senzorii, modelelor iPhone care vor fi lansate in 2019, dar cei de la Apple ar dori sa ofere un ecran care acopera intr-adevar tot panoul frontal, fara vreun decupaj vizibil in el.

“Apple decided to get rid of notch design starting from 2019 models and is having discussions with relevant companies. It seems that Apple is planning to implement full-screen that is more complete to its new iPhones.”

iPhone nu va ramane fara Face ID in 2019 dupa eliminarea decupajului din ecran, compania Apple urmand a oferi in continuare camera TrueDepth si tot ansamblul specific pentru a permite recunoasterea faciala. Apple pare sa stie cat de mult uraste lumea decupajul din ecranul iPhone X, asa ca vrea sa-l faca mai mic in 2018 si uitat din 2019, iar cu aceasta schimbare cred ca vor fi de acord extrem de multi clienti ai companiei americane.