Huawei P20: PRETURILE Europene vor fi MARI

Huawei P20 are preturile europene dezvaluite astazi pentru a confirma o surpriza neplacuta care ii asteapta pe fanii ce sunt interesati de noua serie.

huawei p20 preturi europa

Huawei P20 este viitoarea serie de telefoane mobile premium pe care compania chinezeasca intentioneaza sa o lanseze pe piata in cursul acestui an, iar astazi au fost dezvaluite preturile de vanzare in Europa pentru modele. Huawei P20, Huawei P20 Pro si Huawei P20 Lite sunt cele trei modele de smartphone-uri pe care compania Huawei le va prezenta pe 27 martie la Paris, iar ele urmeaza sa fie destul de scumpe, in raport cu ceea ce ofera.

Huawei P20 este seria care cloneaza iPhone X in ceea ce priveste decupajul ecranului, dar si design-ul camerei principale, iar pentru toate aceste “inovatii”, cei de la Huawei intentioneaza sa ceara preturi pe masura. Huawei P20 Lite urmeaza sa coste 370 de euro, Huawei P20 480 de euro, in timp ce Huawei P20 Pro urmeaza sa coste 900 de euro, adica ultimul va fi la fel de scump precum Samsung Galaxy S9, o greseala majora a chinezilor.

Huawei P20 va avea preturi mari in Europa anul acesta

Huawei P20 se vrea a fi vazuta ca o serie de telefoane mobile premium, insa realitatea este ca vorbim despre telefoane mobile a caror calitate nu este chiar atat de grozava precum vrea compania Huawei sa credem. In ciuda acestor lucruri, cu decupaj in ecran, clona Animoji, camera si Face ID copiate de la iPhone X, seria Huawei P20 urmeaza sa atace atat iPhone X al Apple, cat si noua serie Samsung Galaxy S9, recent lansata pe piata.

Huawei P20 nu va fi o serie de smartphone-uri inovatoare, sau revolutionare, insa cei de la Huawei le vor promova ca atare, iar acum ramane doar de vazut daca preturile anuntate pentru europa se vor adeveri. Daca acest lucru se va dovedi a fi adevarat, atunci seria Huawei P20 va avea succes doar cu reduceri masive aplicate de catre chinezi dupa lansarea pe piata, lucru care s-a mai intamplt si in trecut cu telefoanele fabricate de catre ei.