Prima Pagina Huawei Huawei P20: PRETURILE Europene vor fi MARI

Huawei P20: PRETURILE Europene vor fi MARI

Huawei P20 are preturile europene dezvaluite astazi pentru a confirma o surpriza neplacuta care ii asteapta pe fanii ce sunt interesati de noua serie.

huawei p20 preturi europa

Huawei P20 este viitoarea serie de telefoane mobile premium pe care compania chinezeasca intentioneaza sa o lanseze pe piata in cursul acestui an, iar astazi au fost dezvaluite preturile de vanzare in Europa pentru modele. Huawei P20, Huawei P20 Pro si Huawei P20 Lite sunt cele trei modele de smartphone-uri pe care compania Huawei le va prezenta pe 27 martie la Paris, iar ele urmeaza sa fie destul de scumpe, in raport cu ceea ce ofera.

Huawei P20 este seria care cloneaza iPhone X in ceea ce priveste decupajul ecranului, dar si design-ul camerei principale, iar pentru toate aceste “inovatii”, cei de la Huawei intentioneaza sa ceara preturi pe masura. Huawei P20 Lite urmeaza sa coste 370 de euro, Huawei P20 480 de euro, in timp ce Huawei P20 Pro urmeaza sa coste 900 de euro, adica ultimul va fi la fel de scump precum Samsung Galaxy S9, o greseala majora a chinezilor.

Huawei P20 va avea preturi mari in Europa anul acesta

Huawei P20 se vrea a fi vazuta ca o serie de telefoane mobile premium, insa realitatea este ca vorbim despre telefoane mobile a caror calitate nu este chiar atat de grozava precum vrea compania Huawei sa credem. In ciuda acestor lucruri, cu decupaj in ecran, clona Animoji, camera si Face ID copiate de la iPhone X, seria Huawei P20 urmeaza sa atace atat iPhone X al Apple, cat si noua serie Samsung Galaxy S9, recent lansata pe piata.

Huawei P20 nu va fi o serie de smartphone-uri inovatoare, sau revolutionare, insa cei de la Huawei le vor promova ca atare, iar acum ramane doar de vazut daca preturile anuntate pentru europa se vor adeveri. Daca acest lucru se va dovedi a fi adevarat, atunci seria Huawei P20 va avea succes doar cu reduceri masive aplicate de catre chinezi dupa lansarea pe piata, lucru care s-a mai intamplt si in trecut cu telefoanele fabricate de catre ei.

 • ibadea

  sincer, urat telefon, combinatia decupaj cu marginea de jos e de tot rasul.

 • Nicolaina Flavius

  Cata rautate, app o mica intrebare iphone 8 ce a adus inovator? Huawei P20 se vrea a fi vazuta ca o serie de telefoane mobile premium, insa realitatea este ca vorbim despre telefoane mobile ale caror calitate nu este chiar atat de grozava precum vrea compania Huawei sa credem…. Vb din propria experienta, sau doar asa din auzite? Si vezi ca e a caror calitate, nu ale caror.

 • Lol, chiar trebuie sa aperi clonatul Huawei ? Mi se pare stupid…

 • kostel

  Este de ajuns sa spui ce program ruleaza si dupa poti sa comentezi

 • kostel

  Bine spus clonatul

 • Nicolaina Flavius

  Babaieti.. Ca fost utilizator de iphone va spun din propria experienta ca anumite telefoane de la clonati, se pii saa pe ^americanii vostri^… Sa nu mai vb de raportul calitate pret care ar trebui sa primeze in alegerea unui telefon, doar ca la noi romanii in genereal primeaza numele firmei.. Puteti sa ma injuati cat vreti, dar asta e adevarul…

 • Srb Srb

  “babaieti” ?? vezi ca se scrie ba, baieti…iar de la huawei doar mate 10 pro poate fi considerat premium…Apple nu este despre raport calitate pret , calitate pret poate este huawei asa cum este si dacia sau skoda, dar asa cum dacia sau skoda nu pot fi precum mercedes, asa nici huawei nu poate fi precum Apple

 • Nicolaina Flavius

  #babaieti… Noi romanii suntem tristi rau plm.. Si hai sa inchidem sebiectu’

 • Srb Srb

  Subiectul si nu sebiectu pe care tu l-ai deschis si acum repede tot tu vrei sa il inchizi. Macar confirmi ca regreti

 • Bogdan

  Am si eu o intrebare, ca om simplu, de la tara, compania aia care cloneaza telefonul ala american care se cheama “aifon” este chinezeasca sau coreana? Ca citii inca odata articolu’ si vazui ca la inceput e din Corea iar pe la final e din China. Iar suplimentul la intrebare este: nenea de a scris articolu’ s-a jucat cu ele de le comenteaza sau a aflat asta din poze?

 • Daniel

  Eu cred ca huawei e destul de premium pentru a concura cu galaxy s8 sau iphone x. Uitati-va la niste teste de viteza huawei versus s8 sau iphone. Procesoare foarte rapide, ram management super bun, si camera duala care face poze super faine. Eu cred ca isi merita banii. Iar iphone…a ramas doar numele de ei.