OnePlus 6: Functia care Trebuia sa Ajunga in iPhone X

OnePlus 6 va avea o functie care trebuia sa ajunga in iPhone X anul acesta, compania Apple neavand totusi dorinta de a oferi o experienta mai buna de utilizare.

5

OnePlus 6 Functia iPhone X

OnePlus 6 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, noul smartphone al celor de la OnePlus fiind produs in baza unor elemente de design si software similare celor existente in unele telefoane Oppo. Oppo si OnePlus au avut si in trecut telefoane care seamana din foarte multe puncte de vedere, iar asta pentru ca ambele companii fac parte dintr-un grup de companii numit BBK Electronics, avand birourile in aceeasi cladire, Vivo facand deasemenea parte din grup.

OnePlus 6 si telefoanele Oppo vor imparti unele functii, iar printre ele se numara si un nou sistem de multitasking pe care il vedeti in clipul video de mai jos, el facilitand accesarea de aplicatii pe telefoane care au decupaj in ecran. Puteti vedea mai jos ca Oppo R15 permite accesarea unui dock de aplicatii printr-un simplu gest facut intr-o parte a ecranului decupat, iar in OnePlus 6 este zvonita o implementare similara anul acesta.

OnePlus 6 si functia care trebuia sa ajunga in iPhone X

OnePlus 6, la fel ca si Oppo R15, ar urma sa foloseasca acele margini ale ecranului in acest mod cand utilizatorii e joaca, sau urmaresc filme, Apple avand o implementare extraordinar de stupida in acest moment. OnePlus 6 nu are in spate inovatori, ci doar un grup de companii in care copiatul este incurajat si nu doar unii de la ceilalti, ci inclusiv de la alti producatori, care investesc totusi bani in a implementa functii noi in telefoane mobile.

OnePlus 6 a aparut totusi ieri intr-un prim benchmark cu un scor care face de rusine Samsung Galaxy S9 si iPhone X, telefonul chinezilor urmand a fi cel mai puternic din lume dupa ce va fi lansat pe piata. Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansat OnePlus 6, insa imi imaginez ca nu va trece foarte mult timp pana cand el va fi disponibil pentru fanii Android din China si alte zone de pe glob.