Huawei P20: EXCLUSIV, Noua Schimbare COPIATA de la iPhone X

Huawei P20 are o schimbare complet neasteptata prezentata de catre primele imagini de presa, compania chinezeasca avand intentia de a uimi intreaga lume in martie.

Huawei P20 schimbare copiata iphone x

Huawei P20, Huawei P20 Lite si Huawei P20 Pro apar in primele imagini de presa pe care cei de la Huawei le vor folosi pentru a promova noua serie de smartphone-uri dupa prezentarea oficiala din 27 martie. Aceste imagini ne arata in detaliu care vor fi diferentele dintre cele trei modele ale seriei Huawei P20, inclusiv decupajul din ecran urmand a avea dimensiuni diferite in functie de model, ceva ce vedem pentru prima oara la un producator.

Huawei P20 si Huawei P20 Lite urmeaza sa aiba camera duala similara cu cea a companiei Apple, insa decupajele vor avea dimensiuni diferite, semn ca e posibi ca unul dintre ele ar putea sa nu ofere recunoastere faciala avansata. Mai mult decat atat, Huawei P20 si Huawei P20 Lite vor fi diferentiate inclusiv prin materialul folosit, cel putin, pentru carcasa, unul parand a avea carcasa din sticla in timp ce altul nu are, cititorul de amprente disparand deasemenea din Huawei P20.

Huawei P20 urmeaza sa vina fara cititor de amprente in carcasa, sau, probabil, ecran

Huawei P20 design imagini oficial

Huawei P20 si Huawei P20 Pro vor fi diferentiate doar de camera tripla existenta in primul, ambele modele urmand a fi lansate fara buton Home, o miscare foarte curajoasa a celor de la Huawei, inspirata din iPhone X. Se pare ca Huawei P20 si Huawei P20 Pro vor folosi deasemenea exclusiv deblocare faciala in locul celei cu amprenta, iar asta pentru ca pana acum nu s-a vorbit despre vreun cititor de amprenta in ecran, desi el ar putea fi posibil, dar improbabil.

Huawei P20 design imagini oficial 1

Huawei P20 si Huawei P20 Pro ar urma sa copieze intrutotul schimbarea oferita de catre Apple pentru iPhone X prin eliminarea butonului Home si folosirea deblocarii prin recunoastere faciala, daca un cititor de amprente nu va fi oferit sub ecran. Aceasta este si prima oara cand aceasta schimbare radicala pentru Huawei P20 si Huawei P20 Pro este confirmata de vreo imagine oficiala, asa ca va fi extrem de interesant evenimentul de la Paris.