Prima Pagina iPhone iPhone: Comenzi Record de la Apple in anul 2018

iPhone: Comenzi Record de la Apple in anul 2018

iPhone este produsul pe care Apple mizeaza cel mai mult in 2018, compania americana urmand a inregistra comenzi record pentru telefonul sau anul acesta.

iPhone Comenzi record Apple 2018

Apple urmeaza sa inregistreze comenzi record pentru ecrane dedicate telefoanelor iPhone, cei din Cupertino estimand ca vor vinde foarte multe smartphone-uri in cursul anului 2018. Conform informatiilor existente acum, Apple urmeaza sa cumpere intre 250 si 270 de milioane de ecrane pentru telefoanele iPhone in cursul anului 2018, o cifra uriasa pentru cei din Cupertino.

Cifra acopera atat ecrane OLED, cat si ecrane LCD, pentru primele comenzile fiind estimate la 110 – 130 de milioane de unitati in 2018, dintre care 70 – 80 de milioane de ecrane pentru iPhone X si 40 – 50 de milioane de ecrane pentru iPhone X Plus, compania Apple intentionand sa extinda linia de telefoane anul acesta cu un model de dimensiune mai mare.

Apple va comanda deasemenea intre 60 si 70 de milioane de ecrane LCD cu diagonala de 6.1 inch pentru iPhone 9, restul pana la cifra de 250 – 270 de milioane fiind pentru ecrane dedicate modelelor mai vechi. Apple va continua sa cumper ecrane de la Samsung si LG in cursul anului 2018, insa se pare ca LG ar putea furniza inclusiv ecrane OLED pentru cei de la Apple.

“Apple is expected to procure a total of 250-270 million flat panels for the production of iPhone devices in 2018. Apple’s purchases of OLED panels in 2018 will reach 110-130 million units, including 70-80 million units for the current iPhone X. The remaining will be 40-50 million 6.5-inch OLED panels for the production of a less expensive model.”

Separat de acesti doi producatori, Japan Display si Sharp vor furniza in continuare ecrane LCD pentru cei de la Apple, deci americanii cumpara de ecranele de la 4 companii separate. Avand in vedere ca in 2017 Apple a vandut cam 210 milioane de iPhone-uri, saltul la 250 de milioane de ecrane este unul imens, dar nu se stie niciodata cum pot creste si vanzarile.

 • Filip

  Superb

 • Cata

  Vrăjeală ieftina…including 70-80 million units for the current iPhone X. The remaining will be 40-50 million 6.5-inch OLED panels for the production of a less expensive model.”…celelalte iphoneuri mai ieftine au LCD…

 • Dan Mihai

  Nu-i ca si cum OLED-ul albastru de pe iPhone X ar fi mai bun.

 • amfetamin

  Vor vinde pe naiba,nu și-au dat seama din “vânzările fulminante” ale lui iPhone X care e problema? Nu au vândut cât au sperat la 1000$ și acum vor sa vândă mai mult cu 1100-1200$(iPhone X plus)??? Sa umble la prețuri in primul rând,după aia sa se gândească cât vor vinde. Că de nu,va fi un fail mai mare ca X.

 • Merlin

  O cifra indrazneata dar nu imposibila! Doar cand spui 210 milioane bucati in 2017 te apuca ameteala. Daca reusesc atunci fac prapad in industrie, mai ales la cotetele cu Android care sufoca lumea.😂

 • Viorel Predatorul

  Bravo! Pertinent comentariu!

 • Viorel Predatorul

  Da… M-am așezat pe canapea, că mă luase o amețeală, văleu Doamne… Vezi să nu!
  Probabil că fac achizițiile în 2018 și pentru producția din 2019, altfel nu văd raționament pentru care vor să crească producția unui produs care nu prea s-a vândut.
  Sau probabil vor face iPhone “chiX încărcare”, așa încât să îți cumperi un nou iphone când ți se termină bateria.

 • Merlin

  Te macina ceva? Cred ca nu are lagatura cu raposatul AG. Probabil Apple nu e tampita sa arunce banii pe geam, probabil are o strategie sa vanda milioanele alea de telefoane! Sper ca nu te gandesti ca a luat cu vreo 15% in plus, stiind ca mai da Samsung cate o gherla la comanda asta. 🤪

 • Viorel Predatorul

  Nu mă macină nimic dar mă apucă râsul când văd exagerări din astea “te ia amețeala”.