macOS High Sierra 10.13.4 – Lista Completa de Noutati

macOS High Sierra 10.13.4 lista Noutati

macOS High Sierra 10.13.4 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple impreuna cu iOS 11.3, la o data care deocamdata nu este cunoscuta, insa lista completa de noutati a aparut. macOS High Sierra 10.13.4 beta 6 a fost lansat noaptea trecuta de catre cei de la Apple, iar versiunea franceza a listei de noutati contine de fapt noutatile pentru versiunea finala.

macOS High Sierra 10.13.4 urmeaza sa aduca pentru utilizatori iMessage Business Chat, o functie noua implementata de catre Apple pentru a le permite companiilor sa intre in contact cu utilizatorii. Mai mult decat atat, macOS High Sierra 10.13.4 va avea suport pentru placi video externe, va rezolva diverse probleme de functionare ale mac-urilor si implementeaza cateva schimbari pentru Safari.

macOS High Sierra 10.13.4 va fi lansat in aceeasi zi ca iOS 11.3, iar unii speculeaza acum ca astazi vom avea disponibile ambele actualizari ale sistemelor de operare. In realitate, e foarte posibil ca lansarea sa aiba loc abia pe 27 martie, cand Apple va organiza o conferinta in SUA si va prezenta o serie de produse si functii noi pentru clientii sai.

Iata toate noutatile pe care macOS High Sierra 10.13.4 le va aduce :

  • Adds support for Business Chat in Messages in the United States and Canada.
  • Adds support for external graphics processors (eGPU).
  • Resolves a graphical corruption issue that affected some apps on iMac Pro.
  • Adds keyboard shortcut to let you move to the rightmost open tab by pressing Command + 9 in Safari.
  • Sort Safari bookmarks by name or URL by right-clicking and choosing ‘Sort By’.
  • Fixes a bug that may prevent links from appearing in Messages.
  • Improves the protection of confidential data by automatically filling in usernames and passwords fields in web forms only when they are selected in Safari
  • Displays warnings in the Safari Smart Search Field when interacting with forms that require credit card data or passwords on unencrypted web pages
  • Displays additional information describing how your personal data is used by certain features
Articolul precedentVodafone – Reducerile Oferite in Magazinul Online la Telefoane
Articolul următorTelegram PIERDE o Functie foarte IMPORTANTA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.