Huawei P20 Pro: Performante MICI fata de Galaxy S9 si iPhone X

Huawei P20 Pro apare intr-un prim test de performante si are puterea comparata cu cea a Samsung Galaxy S9 si iPhone X, rezultatul fiind dezamagitor pentru multi.

Huawei P20 Pro Performante MICI Galaxy S9 iPhone X

Huawei P20 Pro apare astazi intr-un prim presupus test de performante care sugereaza faptul ca performantele sale urmeaza sa fie sub cele ale Samsung Galaxy S9 si iPhone X, din pacate pentru multi fani. Huawei P20 Pro este identificat in baza codului de produs pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos, iar performantele sunt identice cu cele pe care Huawei Mate 10 Pro le ofera pentru utilizatori, ele fiind mai mici decat ale competitorilor.

Huawei P20 Pro urmeaza sa aiba, practic, acelasi chip Kirin 970 pe care compania Huawei l-a implementat in seria Mate 10, iar performantele Huawei P20 vor fi identice cu cele ale “fatelui” sau mai mare. Nu se stie la ce frecventa vor fi tactate cele 8 nuclee ale chip-ului Kirin 970 din Huawei P20 Pro, insa telefonul urmeaza sa aiba 6 GB RAM integrati, astfel ca s-ar putea sa intreaca si Samsung Galaxy S9 si iPhone X in multitasking, dar cam atat.

Huawei P20 Pro – performante mici fata de Samsung Galaxy S9 si iPhone X

Huawei P20 Pro performante

Huawei P20 Pro urmeaza sa fie varful de gama am companiei Huawei in aceasta primavara, insa din pacate se pare ca nu va putea intrece in performante un telefon vechi de peste 5 luni de zile, in acest moment. Huawei P20 Pro urmeaza deasemenea sa fie si mai scump decat iPhone 8, care va avea deasemenea performante mult mai bune, insa partea buna este ca va fi mai ieftin decat iPhone X, desi nu si decat Samsung Galaxy S9.

Huawei P20 Pro este programat pentru a fi prezentat de catre compania Huawei in data de 27 martie, in aceeasi zi Apple avand o conferinta programata pentru a prezenta produse noi, deci lumea va uita de cele ale chinezilor. Huawei P20 Pro va intra in vanzare, cel mai probabil, in luna aprilie la preturi care vor fi situate in jurul valorii de 900 de euro in Europa.

5 COMENTARII

  1. Cateva precizări :
    1 testele benchmark sunt oarecum irelevante, in ultimii ani hardware-ul evoluand mult mai rapid față de software(in 2 ani cat ții un telefon nu e diferență sesizabila intre vechea și noua generație)
    2: un midrange bunicel in 350-500 euro e cu un 15%mai slab la camera sa zicem(ca aici de fapt mai simți diferențele in general) față de un varf de gama fie el iphone, samsung, sony etc de 900+ euro
    3:unde e logica sa plătești 1000 euro pe un telefon pe care il folosești maxim 2 ani? Cand o experienta de utilizare aproape similară o poti avea cu un telefon de 500 euro? Choar nimeni nu mai realizează ca banii sunt obținuți cu timp pierdut din viața fiecaruia(de job vb)?
    4:chiar au luat-o razna toți producatorii? Ce naiba e cu prețurile astea pentru un produs in general banal de larg consum?
    5:haideți “fanboys” aruncați cu noroi acuma. O zi plăcută

  2. ai dreptate ! mulți deținători de apple fac sacrificii mari pt un tel construit din componente de la mai multe firme, adica au figuri pe burta goală !