Huawei: OFICIAL, PREMIERA in Lumea Smartphone

Huawei are confirmata oficial o premiera noua pentru lumea smartphone, chinezii reusind sa surprinda cu noutatile pe care le pregatesc pentru telefoanele mobile.

Huawei PREMIERA Smartphone

Huawei pregateste o noua premiera pentru lumea smartphone, iar asta dupa ce am aflat deja zilele trecute ca va implementa in premiera un senzor de imagine telephoto cu zoom optic de pana la 5X in Huawei P20 Pro. Acum aflam ca Huawei are o alta premiera pregatita pentru lumea smartphone si ea urmeaz sa fie disponibila tot pentru aceasta serie de telefoane, lansarea sa fiind confirmata oficial de catre autoritatile chineze de la TENAA.

Huawei are confirmata de catre TENAA lansarea unui nou model de smartphone care are 6 GB RAM si 512 GB spatiu de stocare, cea mai mare cantitate de memorie implementata vreodata intr-un telefon mobil. Vorbim despre o dublare a spatiului standard oferit pentru un smartphone, cam toti producatorii avand modele cu 256 GB spatiu de stocare, insa Huawei vrea sa ofere 512 GB pentru cei care nu sunt satisfacuti de cantitatea maxima actuala din telefoane.

Huawei are confirmata oficial o noua premiera in lumea smartphone

huawei premiera smartphone 1

Huawei nu este primul producator care ofera 512 GB spatiu de stocare intr-un terminal mobil, compania Apple avand tablete iPad Pro cu atat de mult spatiu de stocare inca de acum cativa ani, deci premiera se limiteaza la smartphone-uri. Partea interesanta este ca noul smartphone Huawei va oferi, in versiunea de top, mai mult spatiu de stocare decat vasta majoritate a laptop-urilor, dar aici vorbim despre mediile de stocare foarte rapide, SSD-urile lipsind cu desavarsire din laptop-uri.

Huawei nu greseste prin implementarea unui mediu de stocare de 512 GB intr-un smartphone, iar asta deoarece inregistrarea de poze de inalta rezolutie si filme 4K necesita foarte mult spatiu de stocare in telefoanele noastre. E greu de spus daca Huawei va reusi sa porneasca un trend aici, majoritatea producatorilor de smartphone-uri urmand a face o tranzitie spre aceste cantitati mari in viitor, iar 2019 ar putea fi anul in care si Apple ar putea oferi aceasta cantitate.

7 COMENTARII

  1. Clasica poveste…..un moldovean idiot “Vasilică Atodiresei” care sa găsit sacomenteze despre ceva ce nici nu a fost lansat….?
    Și parcă te văd Vasile draga….ca ai un Huawei clar model vechi,,fara acces la net si te cam racaie pretul de 900 de euro…
    Esti un prost in toata regula.
    Gura mica ssa nu te vad ca imi raspraspunzi
    Hai te salut.?

  2. “Huawei are confirmata oficial o premiera noua ” asta e bine ca daca era o premiera veche – surpriza nu mai era o premiera…