Doua Vesti PROASTE pentru Conferinta Apple din 27 Martie

Apple va organiza o conferinta in data de 27 martie pentru a prezenta noi produse, insa din pacate iata ca avem si doua vesti proaste pentru fanii companiei

9

Vesti PROASTE Conferinta Apple 27 Martie

Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple organizeaza o conferinta de presa pe data de 27 martie pentru a anunta noi produse si software care sunt gandite special pentru mediul educational din tarile cu bani sa-i cumpere produsele. Evenimentul din 27 martie urmeaza sa fie organizat intr-un liceu din Chicago, iar astazi aflam si o veste proasta in legatura cu aceasta conferinta surprinzatoare anuntata saptamana aceasta de catre Apple.

Astazi cei de la Apple au actualizat aplicatia Events de pe Apple TV cu informatii despre conferinta din 27 martie si conform detaliilor de acolo, se pare ca evenimentul nu va fi transmis in timp real de catre companie. Apple transmite de obicei in timp real conferintele sale importante, insa se pare ca aceasta nu este chiar atat de importanta, iar aceasta este prima veste proasta, deoarece informatiile vor fi disponibile “la a doua mana” pentru toata lumea.

Doua vesti proaste pentruconferinta Apple din 27 martie

A doua veste proasta este ca noul MacBook Air actualizat asteptat de catre foarte multi dintre fanii Apple nu va fi prezentat in cadrul conferintei pe care cei din Cupertino o organizeaza pe 27 martie. Se pare ca noul model de laptop nu este deocamdata pregatit pentru a fi lansat pe pietele globale, cei de la Apple mai avand nevoie de ceva timp pentru a-l pregati, insa exista sanse ca pretul sau de vanzare sa fie totusi mai mic de 1000 de euro.

“A new, cheaper MacBook laptop is in the works and likely destined to replace the MacBook Air at a price less than $1,000, but it probably won’t be ready in time for next week. The MacBook Air, introduced about a decade ago, hasn’t seen a major change since 2010, the same year the iPad came out. Although the laptop is popular with college students, it has languished as Apple focuses on more expensive Macs.”

Apple nu a mai facut vreo actualizare majora pentru MacBook Air de 8 ani, insa conferinta din 27 martie nu va aduce vreo schimbare importanta, desi laptop-ul are parte de atentia multor elevi si studenti multumita pretului mic si a portabilitatii. E posibil ca Apple sa anunte noul model al MacBook Air in conferinta de deschidere a WWDC 2018, din 4 iunie, insa ramane de vazut daca pana atunci va reusi sa finalizeze ceea ce pana acum nu a reusit sa faca.