Doua Vesti PROASTE pentru Conferinta Apple din 27 Martie

Apple va organiza o conferinta in data de 27 martie pentru a prezenta noi produse, insa din pacate iata ca avem si doua vesti proaste pentru fanii companiei

Vesti PROASTE Conferinta Apple 27 Martie

Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple organizeaza o conferinta de presa pe data de 27 martie pentru a anunta noi produse si software care sunt gandite special pentru mediul educational din tarile cu bani sa-i cumpere produsele. Evenimentul din 27 martie urmeaza sa fie organizat intr-un liceu din Chicago, iar astazi aflam si o veste proasta in legatura cu aceasta conferinta surprinzatoare anuntata saptamana aceasta de catre Apple.

Astazi cei de la Apple au actualizat aplicatia Events de pe Apple TV cu informatii despre conferinta din 27 martie si conform detaliilor de acolo, se pare ca evenimentul nu va fi transmis in timp real de catre companie. Apple transmite de obicei in timp real conferintele sale importante, insa se pare ca aceasta nu este chiar atat de importanta, iar aceasta este prima veste proasta, deoarece informatiile vor fi disponibile “la a doua mana” pentru toata lumea.

Doua vesti proaste pentruconferinta Apple din 27 martie

A doua veste proasta este ca noul MacBook Air actualizat asteptat de catre foarte multi dintre fanii Apple nu va fi prezentat in cadrul conferintei pe care cei din Cupertino o organizeaza pe 27 martie. Se pare ca noul model de laptop nu este deocamdata pregatit pentru a fi lansat pe pietele globale, cei de la Apple mai avand nevoie de ceva timp pentru a-l pregati, insa exista sanse ca pretul sau de vanzare sa fie totusi mai mic de 1000 de euro.

“A new, cheaper MacBook laptop is in the works and likely destined to replace the MacBook Air at a price less than $1,000, but it probably won’t be ready in time for next week. The MacBook Air, introduced about a decade ago, hasn’t seen a major change since 2010, the same year the iPad came out. Although the laptop is popular with college students, it has languished as Apple focuses on more expensive Macs.”

Apple nu a mai facut vreo actualizare majora pentru MacBook Air de 8 ani, insa conferinta din 27 martie nu va aduce vreo schimbare importanta, desi laptop-ul are parte de atentia multor elevi si studenti multumita pretului mic si a portabilitatii. E posibil ca Apple sa anunte noul model al MacBook Air in conferinta de deschidere a WWDC 2018, din 4 iunie, insa ramane de vazut daca pana atunci va reusi sa finalizeze ceea ce pana acum nu a reusit sa faca.

9 COMENTARII

  1. nu ca nu mai au inpsiratie si idei !! idei si insparitati si totul era STEV JOBS el era capu restu pe langa de adta se duce la vale APPLE 🙁 …

  2. Evenimentul va avea nevoie de postprocesare pt protejare indentitati unor minori , ale unor aspecte ,,intime “procesului de educație …, cat despre faptu ca au inspirație si Inovează nu va faceți griji ,singurul lucru care ii retine este sa găsească cel mai bun mod de a exploata la maxim si sub toate aspectele viitoarele produse de a nu lasă oportunități concurentei , pe piața ceasurilor au creat un adevărat dezastru , au reușit sa motiveze întreaga industrie de horologerie sa se reconstruiască …, veți vede in următoarele zile urmările si Trendul ce va fii stabilit in acest Weekend la BASELWROLD

  3. Scuze de off-topic, mi-am făcut update la soft la iPhone 6s și acum când mă suna cineva îmi apare modul Căști fără sa am Căști in telefon și nu știu ce sa fac ( am Curatat portul jack am băgat și scos căștile ca am zis ca își revine) ceva păreri?

  4. Salut.

    Incearca urmatoarea setare: Settings – General – Accessibility – Call Audio Routing si seteaza pe Automatic.

    S-ar putea sa fie ceva schimbat aici…