Samsung Galaxy S9 DISTRUGE iPhone X in Performante

Samsung Galaxy S9 DISTRUGE iPhone X Performante

Samsung Galaxy S9 Plus pur si simplu distruge iPhone X intr-un nou test de performante astazi, telefonul companiei coreene dovedind din nou faptul ca Apple si-a cam batut joc de clienti cu cei 3 GB RAM implementati in telefon. Daca pana acum majoritatea comparatiilor in performante intre Samsung Galaxy S9 si iPhone X aveau la baza telefoane cu chip Snapdragon 845, astazi vedem o comparatie facuta cu un model care are chip Exynos 9810.

Samsung Galaxy S9 Plus pur si simplu distruge iPhone X in ceea ce priveste performantele, insa nu doar cele privind redeschiderea aplicatiilor din fundal, ci si in testul principal, care implica procesarea video. Aceasta este prima oara in foarte multi ani in care un telefon Android depaseste un iPhone in ceea ce priveste puterea de procesare video, Samsung Galaxy S9 Plus cu chip Exynos 9810 demonstrand ca este foarte puternic.

Samsung Galaxy S9 distruge iPhone X in performante

Samsung Galaxy S9 Plus reuseste sa depaseasca iPhone X atat in prima parte a testului, cat si in cea de-a doua, compania creeana reusind sa faca un telefon care intrece orice a facut Apple pana in prezent. Samsung Galaxy S9 Plus cu chip Snapdragon 845 nu a avut succes chiar atat de mare in fata iPhone X, insa iata ca modelele cu chip Exynos 9810 se dovedesc a fi mai puternic si sunt capabile inclusiv sa intreaca tot ceea ce are Apple mai bun.

Samsung Galaxy S9 Plus este, fara discutie, cel mai puternic smartphone Android al momentului, iar asta pentru ca e primul care a reusit sa intreaca iPhone X si in rapiditatea procesarii video, OnePlus 5T nefiind capabil sa faca asta. Din pacate, a cheltui peste 1100 de euro pentru un telefon nu-ti asigura si faptul ca ai parte de cele mai bune performante, dar poate ca asta era de asteptat de la compania Apple, deci in 2018 Samsung Galaxy S9 Plus este, deocamdata, regele performantelor.