Huawei P20: vezi LIVE Prezentarea Telefoanelor

Huawei P20 este prezentat live astazi de catre compania Huawei, noua serie de telefoane mobile urmand a-si face aparitia in cadrul unei conferinte organizata la Paris.

14

Huawei P20 LIVE Prezentarea Telefoane

Huawei P20, noua serie de telefoane mobile ale companiei Huawei, va fi prezentata astazi, incepand cu ora 16:00, in direct de la conferinta ce se va desfasura in Paris. Huawei P20 Lite, Huawei P20 si Huawei P20 Pro vor fi anuntate astazi de catre compania Huawei, cele trei modele de telefoane mobile fiind cunoscute internetului multumita tuturor leak-urilor de pana acum.

Huawei P20 Lite va fi modelul ieftin al seriei, Huawei P20 va fi modelul de clasa medie, iar Huawei P20 Pro va fi cel premium, dar si cu cele mai multe functii noi integrate. Cele mai importante noutati ale seriei Huawei P20 sunt: includerea unui decupaj in ecran si implementarea unei camere triple in modelul Pro, aceasta avand inclusiv zoom optic de pana la 5X, in premiera pentru telefoane.

Huawei P20 este o serie de telefoane gandita pentru fiecare segment de utilizator care cauta sa cumpere un telefon mobil, preturile incepand de la 370 de euro si ajungand pana la 900. Huawei P20 Pro se doreste a fi un competitor pentru iPhone X si Samsung Galaxy S9, insa ramane de vazut in ce mod va reactiona piata la noile modele de telefoane.