Huawei P20 Pro – Primul UNBOXING Video

Huawei P20 Pro apare astazi in primul unboxing video care ne arata toate secretele telefonului pe care Huawei il va prezenta in conferinta de peste cateva ore.

Huawei P20 Pro UNBOXING Video

Huawei P20 Pro va fi prezentat in aceasta seara de catre compania Huawei, insa in aceasta dimineata avem ocazia de a vedea si primul unboxing pentru noul telefon mobil. In clipul video de mai jos puteti vedea Huawei P20 Pro prezentat intr-un unboxing facut in limba spaniola, insa asta conteaza mai putin, pentru ca putem vedea telefonul in intregime.

Huawei P20 Pro este versiunea de top a noii serii Huawei P20 ce urmeaza sa fie lansata in cursul acestei seri, insa tot ceea ce vedem mai jos am vazut deja intr-o gama variata de imagini. Desigur ca Huawei P20 Pro arata mai bine in realitate decat in imaginile de presa, insa din pacate vedem si cat de bine a incercat Huawei sa copieze iPhone X cu noul telefon.

Huawei P20 Pro – primul unboxing dezvaluie noutatile

https://youtu.be/i-UQTvWsy18

Huawei P20 Pro are decupaj in partea superioara a ecranului, preluat de la iPhone X, insa si o camera tripla cu foarte multe schimbari importante pregatite de catre chinezi. Huawei P20 Pro va avea trei senzori de 8, 20 si 40 de megapixeli, primul avand in premiera si zoom optic de pana la 5X, ceva ce foarte multa lume va aprecia la noul telefon mobil.

Huawei P20 Pro ar putea fi vandut si in versiuni cu 512 GB spatiu de in anumite regiuni de catre compania Huawei, dar deocamdata acest lucru nu a fost confirmat de catre chinezi. Huawei P20 Pro va fi prezentat intr-o conferinta in cursul acestei zile, insa diseara si cei de la Apple vor avea o conferinta separata pentru a-si prezenta noutatile pentru clienti.