Huawei FreeBuds: Clonele AirPods pentru Huawei P20

Huawei FreeBuds este o pereche de casti wireless lansate impreuna cu Huawei P20, ele fiind o clona a castilor AirPods lansate de catre compania Apple.

Huawei Freebuds clone AirPods Huawei P20

Huawei FreeBuds sunt o pereche de casti wireless lansate astazi de catre compania Huawei pentru cei care sunt in cautarea unei perechi de clone ale AirPods care probabil ca nu vor functiona la fel de bine, dar nici nu sunt la fel de ieftine. Huawei FreeBuds au fost lansate ieri impreuna cu seria Huawei P20, iar dupa cum puteti vedea, design-ul seamana extrem de bine cu cel al AirPods, diferenta fiind ca sunt oferite si intr-o versiune neagra de catre chinezi.

Huawei FreeBuds ofera o autonomie de pana la 10 ore pentru utilizare cand sunt complet incarcate, teoretic dublu fata de AirPods, ele avand inclusiv o carcasa care e capabila sa le incarce la nevoie. Huawei FreeBuds ar trebui totusi sa ofere o izolare mai buna pentru ureche cand sunt purtate, multumita unui design usor modificat fata de AirPods, ele fiind lansate dupa ce Huawei a renuntat la portul audio de 3.5mm, dupa ce si-a tot batut joc de Apple.

Huawei Freebuds clone AirPods Huawei P20 1

Huawei FreeBuds – clonele AirPods pentru Huawei P20

Huawei Freebuds clone AirPods Huawei P20 3

Huawei FreeBuds nu au fost testate la evenimentul din Paris de catre jurnalisti deoarece Huawei nu a permis asta, si nici nu se stie daca se conecteaza atat de usor la telefoane, precum fac AirPods. Un mare avantaj pentru AirPods este usurinta cu care se interconecteaza cu iPhone, iPad, Apple Watch, sau MacBook-uri, insa probabil ca si Huawei FreeBuds vor face asta, sau cel putin asa ar trebui la pretul de 160 de euro cerut de Huawei.

Huawei Freebuds clone AirPods Huawei P20 2

Huawei FreeBuds vor fi cu 20 de euro mai ieftine decat castile AirPods ale companiei Apple, insa avand in vedere ca vin de la un brand care nu are un renume atat de mare, va fi greu de crezut ca vor genera vanzari considerabile. Totusi, e interesant de vazut ca Huawei a avut nevoie de peste 1 an si jumatate pentru a copia AirPods, insa iata ca acum lumea are mai multe optiuni pentru castile wireless, Huawei FreeBuds urmand a fi vandute impreuna cu seria Huawei P20.