Vodafone: Cum Primesti GRATUIT Credit Temporar pe Cartela

Vodafone a anuntat pentru clienti un nou serviciu care le ofera posibilitatea de a beneficia de credit temporar gratuit pentru reactivarea optiunilor cartelelor.

Vodafone GRATUIT Credit Temporar Cartela

Vodafone a lansat asazi o oferta foarte interesanta pentru clientii de cartele preplatite din Romania, aceasta permitandu-le utilizatorilor de telefoane sa nu piarda optiunea lunara daca nu au credit pentru reactivare. Vorbim despre un serviciu numit Oferta in Avans, cei de la Vodafone permitandu-le clientilor sa activeze in continuare o oferta disponibila in cartela preplatita chiar daca nu au credit, dupa reincarcare creditul fiind luat automat din cartela.

Vodafone le ofera o perioada de gratie de o saptamana clientilor pentru a isi reincarca propriile cartele cu creditul necesar pentru ca optiunea sa fie reactivata, deci utilizatorii nu o pierd daca nu au creditul necesar. Vodafone le cere clientilor sa trimita un SMS catre numarul de telefon 366 cu textul DA pentru a activa optiunea Oferta in Avans, deci ea nu este oferita automat, ci trebuie activata de catre client atunci cand are nevoie de o mai mult timp pentru a face reincarcarea.

Vodafone – cum primesti GRATUIT credit temporar pe cartela

Vodafone ofera aceasta noua optiune doar pentru cartelele preplatite care au activate optiuni de minim 6 euro, deci daca aveti o optiune mai mica nu va veti putea folosi de acest nou sistem. Vodafone impune deasemenea ca oferta pentru care se cere aceasta perioada de gratie de plata de 7 zile sa fi fost activata deja timp de minim 2 luni consecutive, in caz contrar clientul va nu se va putea folosi de sistem si va pierde optiunea.

“Serviciul “Ofertă în avans” este disponibil pentru numărul tău după ce ai avut pe cont cel puțin două reînnoiri consecutive ale ofertei. Odată cu primirea confirmării, oferta se va reînnoi automat chiar și dacă nu ai credit suficient, prin acordarea unui credit în avans care îți reactivează oferta existentă pe cont.”

Vodafone explica si felul in care compenseaza diferenta de credit dintre cel existent si cel necesar pentru ca oferta sa ramana activa, insa serviciul in sine este oferit gratuit pentru utilizatori, doar suma compensata retragandu-se dupa cele 7 zile de gratie. Vodafone are disponibil acest serviciu incepand de astazi, dar Orange are ceva similar pentru facturile abonamentelor, asa ca ideea in sine nu este complet noua, dar este cu siguranta binevenita.