iPhone: Iata ce Modele Rosii vrea sa Lanseze Apple

Apple va lansa noi modele rosii ale iPhone, iar astazi aflam primele informatii cu privire la planurile pe care le pregatesc cei din Cupertino pentru primavara.

iPhone Modele Rosii Lanseze Apple

Seria de telefoane iPhone urmeaza sa fie disponibila si in noi culori rosii din aceasta primavara, compania Apple pregatind cateva modele noi in aceasta culoare, ele facand parte din categoria celor RED. Vorbim despre produse care sunt vandute de catre compania Apple sub denumirea (PRODUCT)RED, iar asta deoareceo parte din incasarile generate de catre ele sunt donate catre organizatia caritabila RED, ce lupta impotriva cancerului.

Apple a lansat in 2017 o versiune rosie a iPhone 7 si a avut mare succes cu ea, asa ca in 2018 ne asteptam ca versiuni rosii ale seriei iPhone 8, dar si ale iPhone X sa fie puse in vanzare de catre compania Apple. Diverse zvonuri au anuntat faptul ca cel putin o culoare noua pentru iPhone X va fi lansata de catre compania Apple in aceasta primavara, insa si seria iPhone 8 are nevoie de un update pentru a ramane in atentia utilizatorilor globali.

iPhone – iata ce modele rosii vrea sa lanseze Apple

Vanzarile iPhone sunt departe de a fi bune, iar compania Apple vrea sa revitalizeze putin interesul utilizatorilor vis-a-vis de telefoanele sale, asa ca alegerea lansarii unor noi versiuni rosii pare a fi o idee excelenta. Daca iPhone 7 rosu a avut succes atat de mare anul trecut, atunci de ce nu ar avea succes in 2018 si trei noi modele rosii ale seriei iPhone 8 si chiar a iPhone X, din moment ce lumea le asteapta cu nerabdare ?

iPhone 8 si iPhone X de culoare rosie vor genera cu siguranta o crestere in vanzarile seriei de telefoane iPhone, iar Apple stie asta, asa ca va grabi cat se poate de mult lansarea celor trei noi modele. Va fi totusi interesant de vazut cum va arata culoarea rosie ale noilor modele ale iPhone prin carcasa din sticla, iar asta pentru ca niciuna dintre culorile folosite in trecut nu seamana cu ceea ce avem cum pe noile carcase din sticla ale celor de la Apple.

3 COMENTARII