Huawei P20: Cat de PENIBIL e Decupajul in Android

Huawei P20 are un decupaj in ecran, insa implementarea este stupida in aplicatiile pentru Android, pentru ca Huawei nu a dezvoltat suficient de bine telefonul.

Huawei P20 penibil decupaj android

Huawei P20 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Huawei, iar in cadrul conferintei de prezentare, chinezii s-au laudat cu faptul ca telefonul lor are un decupaj mai mic decat cel folosit de Apple in iPhone X. Huawei P20 ruleaza sistemul de operare Android, unul pe care nu Huawei il dezvolta si unul care nu a fost gandit pentru taieturi ciudate in ecran, asa ca rezultatul acestei combinatii il vedeti in imaginea de mai jos.

Huawei P20 este o dovada perfecta a penibilului in care s-au bagat producatorii de telefoane Android, ei aducand pe piata produse care copie unele ale companiei Apple, dar intr-un mod comic si stupid. Huawei P20 demonstreaza ca Huawei a gandit pe jumatate telefoanele pe care le-a lansat pe piata, altfel n-ar fi existat aplicatii a caror interfata sa fie ascunsa sub decupaj, ceva ce are logica, probabil, doar in in China, unde experienta de utilizare e ceva ce nimeni nu intelege.

Huawei P20 – cat de penibil e decupajul in Android

Huawei P20 penibil decupaj android poza

Huawei P20 nu este singurul telefon Android care are decupaj in ecran, insa este unul care vine de la un producator “cu pretentii”, insa nu stiu care sunt acelea din moment ce prezentarea telefoanelor a fost facuta de un CEO cu engleza stalcita din care nu intelegeai nimic. Doar dintr-o prezentare atat de stupida pentru Huawei P20 ti-ai putea da seama cam ce fel de telefoane face compania respectiva, careia nu-i pasa nu doar de ceea ce inteleg clienti, ci aparent si de ceea ce folosesc.

Huawei P20 este un telefon de clasa medie cu un pret decent si functii destul de ok, insa pretentiile Huawei de “companie premium” nu-si prea au rostul cand nu exista nimic substantial care sa le sustina. Ca sa fiu sincer, cred ca Huawei P20 trebuia gandit macar cum trebuie daca tot a copiat ceva de la o alta companie, altfel nu prea are are rost sa te lauzi cu decupajul tau mai mic, daca e gandit atat de stupid in comparatie cu cel de la care l-ai copiat.