iOS 11.4: Trei Functii NOI pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 are primele noutati pentru iPhone si iPad descoperite dupa lansarea primei versiuni beta a sistemului de operare de catre compania Apple.

iOS 11.4 Trei Functii NOI iPhone iPad

iOS 11.4 a fost lansat in aceasta seara de catre Apple pentru iPhone si iPad, dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS avand parte de doua noi functii care au fost scoase din iOS 11.3, plus una in premiera. Prima functie noua readusa de catre compania Apple in iOS 11.4 este AirPlay 2, aceasta fiind implementata inclusiv pentru tvOS 11.4, multi utilizatori asteptand-o.

iOS 11.4 readuce deasemenea si functia iMessage in the Cloud, compania Apple permitand sincronizarea mesajelor din iMessage pe toate iDevice-urile interconectate cu acelasi Apple ID. Desigur ca functia iMessage in the Cloud a fost scoasa din iOS 11.3 de catre compania Apple, insa in iOS 11.4 ea este disponibila iar si probabil va fi oferita in mod oficial.

iOS 11.4 aduce pentru utilizatorii HomePod si posibilitatea de a combina doua boxe pentru a asculta muzica in format stereo, ceva ce compania Apple a promis inca din momentul lansarii. Se pare ca functia va fi oferita pentru HomePod abia prin vara, cand iOS 11.4 va fi lansat in versiunea finala pentru iPhone si iPad, deci utilizatorii vor mai avea destul de asteptat.

iOS 11.4 stereo HomePod

iOS 11.4 a fost anuntat ca fiind gandit pentru a aduce noutati pentru mediul educational care urmeaza sa cumpere noua tableta iPad lansata de Apple saptamana trecuta. Se pare ca totusi iOS 11.4 va aduce si alte schimbari interesante pentru utilizatorii de produse ale companiei Apple, ele fiind totusi la cel putin doua luni distanta de lansarea oficiala, deocamdata.