OnePlus 6: PRETUL de Vanzare va fi mai MARE in 2018

OnePlus 6 urmeaza sa fie vandut la un pret mai mare in cursul anului 2018 in comparatie cu modelul anterior, diferenta fiind data de noutatile implementate.

OnePlus 6 PRETUL MARE 2018

OnePlus 6 va fi lansat anul acesta de catre compania chinezeasca OnePlus 5T, iar conform informatiilor care se tot aduna, telefonul va fi mai scump decat modelul lansat cursul anului trecut pentru clienti. OnePlus 6 urmeaza sa fie cu minim 50 de dolari, sau peste 10% mai scump decat versiunea anterioara, compania OnePlus intentionand sa aplice strategia competitorilor sai pentru a-si vinde telefoanele la un pret mai mare, desi asta ar putea-o costa mult.

OnePlus 6 vrea sa fie un concurent serios pentru iPhone X si Samsung Galaxy S9, insa va fi mai scump decat modelul anterior si asta cam distruge ideea de telefon premium ieftin, asa cum probabil v-ati imaginat. Desigur ca OnePlus 6 trebuie sa si aiba un pret pe masura pentru a genera in continuare ideea de telefon premium, desi exista foarte multi care cu siguranta il vor trece cu vederea pentru ca a devenit prea scump in raport cu ideea din spatele sau.

OnePlus 6 – pretul de vanzare va fi mai mare in 2018

OnePlus 6 va avea un pret de pornire de 525 de dolari, cu 50 de dolari mai mare decat cel al OnePlus 5T, insa versiunea de top urmeaza sa coste 700 de dolari, aproape cat cel mai ieftin model al iPhone 8. OnePlus 6 nu va avea o camera duala de ultima generatie, nici cititor de amprente in ecran, care va avea un chip Qualcomm Snapdragon 845, sau 6/8 GB RAM, deci aceasta crestere a preturilor de vanzare va avea la baza aceste schimbari.

“OnePlus 6 will be costlier this year, starting at a price of 3299 Yuan ($523) for the 64GB version. In comparison, the OnePlus 5T released back in 2017 came with a cheaper starting price of 2999 Yuan ($475). We’ve got the pricing details for other variants as well, including a 256GB version. So, the OnePlus 6 128GB variant will retail at 3799 Yuan ($602) while the 256GB variant will be costlier at 4399 Yuan ($697).”

OnePlus 6 este fabricat de OnePlus in cadrul unui grup din care mai fac parte Vivo si Oppo, acesti producatori avand deasemenea idei nastrusnice privind cresterea preturilor propriilor telefoane mobile. OnePlus 6 urmeaza sa fie prezentat pana in vara de catre compania chinezeasca, insa deocamdata nimeni nu stie la ce data, desi ar trebui sa vedem tot mai multe informatii despre lansare in perioada urmatoare, chinezii fiind dornici sa ramana mai mereu in atentia presei.