OnePlus 6: Functiile pe care Apple abia le Dezvolta pentru iPhone

OnePlus 6 va avea functii noi pe care compania Apple abia acum a inceput sa le dezvolte pentru telefoanele iPhone pe care le va lansa la nivel global.

OnePlus 6 Functii Apple Dezvolta iPhone

OnePlus 6 are conformata o noua functie de catre compania OnePlus inaintea lansarii, chinezii anuntand ca vor implementa in telefoane ceva ce Apple abia dezvolta pentru telefoanele sale iPhone. Mai exact, OnePlus 6 urmeaza sa ofere posibilitatea de a controla sistemul de operare Android folosind gesturi, functionalitatea existand si la alti producatori, dar probabil ca OnePlus va veni cu ceva nou pentru clienti in anul 2018.

OnePlus 6 aduce in mod oficial ceva ce compania OnePlus testeaza in versiune beta de cateva saptamani pentru OnePlus 5T, deci utilizatorii au avut suficient timp la dispozitie pentru a testa functionalitatea. Avand in vedere perioada de testare facuta de catre companie pentru noua functionalitate oferita pentru OnePlus 6, este destul de clar ca ea este pregatita pentru a fi oferita utilizatorilor, insa ramane de vazut exact ce va aduce inovator in comparatie cu ce exista deja.

OnePlus 6 – functiile pe care Apple abia le dezvolta pentru iPhone

Speed up with gestures

Velocizza la tua esperienza con le gestures. #OnePlus6

Publicată de OnePlus pe Miercuri, 4 aprilie 2018

OnePlus 6 urmeaza sa permita controlarea sistemului de operare folosind gesturi, dar si swipe-uri facute pe ecran, presedintele OnePlus confirmand faptul ca acestea din urma au fost copiate de la iPhone X si compania Apple. Stiti deja ca iPhone X permite inchiderea aplicatiilor, sau trecerea de la o aplicatie la alta, doar folosind swipe-uri, pentru OnePlus 6 urmand a fi oferit ceva identic de catre OnePlus, impreuna cu optiunea de a controla telefonul cu gesturi facute in aer.

OnePlus 6 nu va aduce functii complexe bazate pe aceste gesturi si swipe-uri, asa ca nu va asteptati la ceva deosebit, pentru ca separat de inchiderea aplicatiilor, sau controlarea celor din fundal nu va exista ceva deosebit. Este de altfel si normal ca gesturile de control prin aer pentru OnePlus 6 sa nu fie foarte complicate, iar asta pentru ca e greu sa dezvolti software care sa interpreteze corect gesturile de acest gen, iar OnePlus nu e o companie cunoscuta pentru inovatii.