iOS 11.3: Functia EXTREM de IMPORTANTA pentru IPhone

iOS 11.3 aduce o noua functie extrem de importanta pentru utilizatorii iPhone, compania Apple intelegand intr-un final ca trebuie sa aiba grija de clientii sai.

iOS 11.3 Functia EXTREM IMPORTANTA IPhone

iOS 11.3 aduce cateva functii noi pentru telefoanele iPhone, iar printre ele regasim una noua care a fost gandita special pentru utilizatorii care au performantele limitate de sistemul de operare. Compania Apple a implementat o optiune pentru a dezactiva limitarea performantelor iPhone in iOS 11.3, iar impreuna cu ea a implementat si o alerta speciala pentru clienti.

iOS 11.3 va notifica utilizatorii care au performantele limitate, imaginea de mai jos aratandu-ne notificarea care urmeaza sa fie primita de catre cei care au bateriile foarte uzate. iOS 11.3 va trimite aceasta notificare doar pe telefoanele ale caror baterii necesita schimbare pentru ca iPhone-ul sa ofere in continuare performantele de top, deci oamenii vor si si ca trebuie sa dezactiveze limitarea, daca nu vor sa-si schimbe bateria.

iOS 11.3 si functia foarte importanta implementata in iPhone

iOS 11.3 alerta limitare performante iPhone

iOS 11.3 are implementata aceasta notificare ca o masura de protectie pentru cei de la Apple, compania fiind acuzata ca a limitat in secret performantele telefoanele iPhone, confrmand totul la aproape 1 an dupa ce a inceput sa faca asta. Cu aceasta notificare vizibila in iOS 11.3, niciun utilizator care are un iPhone cu performante limitate nu se va putea plange de aceasta modificare facuta de catre Apple.

Daca iOS 11.3 va limiteaza performantele iPhone, atunci puteti merge in Settings > Battery > Battery Health, Configurari > Baterie > Sanatate Baterie si puteti dezactiva limitarea. Desigur ca asta ar putea duce la inchideri subite pentru telefoanele iPhone in iOS 11.3, dar acesta este riscul la care va supuneti daca nu doriti sa schimbati bateria telefonului vostru.