Prima Pagina Apple Presedintele Apple va depune Marturie intr-un Proces al Companiei

Presedintele Apple va depune Marturie intr-un Proces al Companiei

Presedintele Apple a fost citat pentru a depune marturie intr-un proces foarte important pe care compania sa il are deschis in SUA, decizia fiind una importanta.

1

Presedinte Apple depune Marturie Proces

Presedintele Apple, Tim Cook, a fost chemat pentru a depune marturie intr-un proces extrem de important in care este implicata compania Apple, 27 iunie fiind ziua in care o va face. Presedintele Apple va depune marturie in procesul dintre Apple si Qualcomm, cel in care se cauta Apple este acuzata ca a mintit autoritatile americane pentru a genera o investigatie a afacerilor Qualcomm, in multiple tari.

Autoritatile federale americane au acuzat Qualcomm in ianuarie ca a incalcat legislatia tarii prin tactici anticoncurentiale si prin abuzarea de portofoliul de brevete de inventie pe care il are. Qualcomm este investigata pentru ca si-ar fi obligati clientii, precum Apple, sa cumpere modemuri LTE pentru telefoane de la ea, impreuna cu licente pentru tehnologii folosite in aceleasi telefoane.

Presedintele Apple va depune marturie intr-un proces al companiei

Apple ar fi platit timp de cativa ani de zile sume uriase catre Qualcomm din cauza acestor tactici anticoncurentiale, si a decis sa intre intr-un parteneriat cu Intel pentru a cumpara modemuri. Totusi, Apple si-a convins unii parteneri sa nu plateasca pentru componente si licente contractate de la Qualcomm, compania primind si o amenda de aproape 1 miliard de dolari in Coreea de Sud.

Acum Qualcomm vrea sa pedepseasca Apple pentru ca a dezvaluit tacticile sale, iar presedintele Apple va trebui sa raspunda la cateva intrebari grele privind colaborarea dintre companii. Care va fi rezultatul acestui proces nu stie nimeni, insa ceea ce a spus Apple despre Qualcomm este confirmat si de alte companii, deci nu poate fi chiar atat de fals.

Articolul anteriorFacebook a STERS in SECRET Mesajele unor Utilizatori
Urmatorul articolFacebook BLOCHEAZA Posibilitatea de a STERGE Conturile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.