Iata Telefoanele Mobile care Emit cel mai MARE Nivel de Radiatii

Un nou studiu ne arata care telefoane mobile emit cel mai mare nivel de radiatii in timpul folosirii, rezultatele fiind extrem de interesante pentru clienti.

Telefoanele Mobile Emit MARE Nivel Radiatii

Desi multa lume nu acorda importanta acestui aspect, este bine sa stim cu totii cat de mare este nivelul de radiatii emis de catre telefoanele pe care le folosim in viata de zi cu zi. Conform unui studiu recent, telefonul care emite cel mai mare nivel de radiatii in timpul folosirii este Xiaomi Mi A1, acesta fiind dual-SIM si avand un SAR de 1.75, adica emite 1.75 wati/kg.

In SUA, limita maxima a radiatiei care poate fi emisa de catre un telefon mbil, cunoscuta cu acronim SAR, este de 1.6 W/KG, deci telefonul celor de la Xiaomi este cu mult peste aceasta limita. Nici OnePlus 5T nu este intr-o situatie mai buna, acesta fiind deasemenea dual-SIM, insa nici Huawei Mate 9 nu a fost gandit pentru aproteja clientii in timpul folosirii telefoanelor mobile.

Iata telefoanele mobile care emit cel mai mare nivel de radiatii

telefoane mobile radiatii

Nokia Lumia 630, Huawei GX8, Huawei P9, OnePLus 5, iPhone 7, iPhone 8 si iPhone 7 Plus sunt sub limitele considerate a fi sigure pentru utiliatori, ultimul avand valoarea SAR cea mai buna. In alte teste vedeam si ca telefoanele Samsung Galaxy S obtineau valor foarte bune, deci ofereau protectie pentru utilizatori, asa ca si acestea trebuie sa fie in atentia celor care sunt interesati de asa ceva.

Compania Apple nu si-a facut un obiectiv din a crea telefoane iPhone care sa aiba valori SAR foarte bune, insa iPhone X are o valoare de doar 1.09, chiar mai mica decat cea a telefoanlor Samsung Galaxy S8. Nu se stie ce valoare inregistreaza Samsung Galaxy S9 in momentul de fata, insa e foarte posibil sa fie cel putin la fel de buna precum cea a iPhone X, daca nu chiar mai buna.