AppStore Domina Google Play si in T1 2018

AppStore domina in continuare Google Play in T1 2018, compania Apple reusind sa genereze mult mai multi bani pentru dezvoltatori din aplicatiile distribuite.

AppStore Domina Google Play T1 2018

AppStore si Google Play au avut parte de in T1 2018 extrem de bun cu descarcari si venituri record fata de aceeasi perioada a anului trecut, ambele magazine inregistrand cresteri. AppStore ramane in continuare magazinul de aplicatii care inregistreaza cele mai mari incasari, diferenta fiind aproape dubla fata de Google Play-ul celor de la Google, dupa cum puteti vedea mai jos.

In T1 2018 AppStore a generat incasari de aproape 12 miliarde de dolari pentru compania Apple, in timp ce Google Play a ajuns la aproape 6 miliarde de dolari, diferenta foarte mare pentru magazinele de aplicatii. De ani si ani de zile este arhicunoscut faptul ca AppStore genereaza mai multi bani pentru dezvoltatorii de aplicatii, iar in T1 2018 lucrurile nu par sa se schimbe in vreun fel.

AppStore domina Google Play si in T1 2018

AppStore Google Play incasari aplicatii 2018 1

AppStore nu are parte de acelasi succes in ceea ce priveste descarcarile de aplicatii, magazinul Apple inregistrand 8.2 miliarde de descarcari, fata de 19.2 cat a inregistrat Google Play. Vorbim despre o diferenta de 135% in numarul de descarcari dintre magazinele de aplicatii ale celor de la Apple si Google, iar ea continua sa creasca de la un an la altul.

AppStore Google Play incasari aplicatii 2018 2

Utilizatorii iPhone si iPad au mult mai multi bani de cheltuit pentru aplicatii in comparatie cu cei care detin terminale Android, iar reclamele genereaza deasemenea mai multi bani pentru dezvoltatori. Google nu va putea schimba acest lucru prea curand si nu va putea atrage mai multi oameni cu bani din moment ce vasta majoritate a telefoanelor Android vandute in lumea intreaga sunt foarte ieftine.

Articolul precedentIata Telefoanele Mobile care Emit cel mai MARE Nivel de Radiatii
Articolul următorYouTube a fost SPART, iata ce au Facut Hackerii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.