Samsung Galaxy S9: Problema URIASA NEGATA de Samsung

Samsung Galaxy S9 are o problema foarte serioasa raportata de catre un numar foarte mare de utilizatori din lumea intreaga, insa Samsung refuza sa o recunoasca.

21

Samsung Galaxy S9 Problema URIASA NEGATA Samsung

Samsung Galaxy S9 are o problema foarte mare negata de catre compania Samsung la cateva saptamani bune dupa ce ea a fost raportata pentru prima oara si dupa foarte multe marturii ale clientilor afectati de catre ea. Stiti deja ca Samsung Galaxy S9 are o problema cu autonomia bateriei in cazul modelelor care folosesc un chip Exynos 9810, aceasta fiind substantial redusa in comparatie cu cea a Samsung Galaxy S8, sau chiar a modelelor cu chip Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9 a avut problema legata de faptul ca performantele pe care chip-ul Exynos 9810 le ofera necesita mai multa energie a bateriei decat in cazul vechilor chip-uri create de catre compania Samsung. Foarte multa lume s-a plans de faptul ca Samsung Galaxy S9 are o autonomie slaba pentru baterie, insa cei de la Samsung “o tin pe a lor” si afirma ca telefoanele n-au vreo problema, totul facand parte din experiena de utilizare standard.

Samsung Galaxy S9 – problema uriasa negata de Samsung

Samsung Galaxy S9 a dezamagit foarte multa lume cu faptul ca nu reuseste sa ofere o autonomie cel putin la fel de buna precum Samsung Galaxy S8 pentru baterie, dar poate ca asta era de asteptat. E greu sa faci procesoare performante care sa consume putina energie, iar cu noul chip Exynos 9810 din Samsung Galaxy S9 este confirmat faptul ca Samsung nu a gasit echilibrul perfect intre performante si consumul de energie al bateriei.

“The Galaxy S9 is a reimagined smartphone designed to provide the best experience possible. Battery discharge time is dependent upon each user’s specific installed apps and settings, as well as other environmental factors. Both processors go through strict and rigorous testing considering real life usage scenarios, in order to provide the same top-of-the-line experience regardless of processor. Samsung is committed to delivering consistent battery performance over the lifecycle of the phone to provide users with an optimal experience.”

Samsung Galaxy S9 este un telefon foarte interesant, iar daca ar fi avut o autonomie cel putin la fel de buna precum seria anterioara, atunci ar fi putut genera mai putine plangeri in legatura cu aceasta problema. Avand in vedere ca Samsung refuza deocamdata sa recunoasca aceasta problema a Samsung Galaxy S9, este clar ca e nevoie de mai multe plangeri din partea utilizatorilor si mai multa presiune din partea presei pentru ca ea sa fie luata in serios.