Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9: Problema URIASA NEGATA de Samsung

Samsung Galaxy S9: Problema URIASA NEGATA de Samsung

Samsung Galaxy S9 are o problema foarte serioasa raportata de catre un numar foarte mare de utilizatori din lumea intreaga, insa Samsung refuza sa o recunoasca.

Samsung Galaxy S9 Problema URIASA NEGATA Samsung

Samsung Galaxy S9 are o problema foarte mare negata de catre compania Samsung la cateva saptamani bune dupa ce ea a fost raportata pentru prima oara si dupa foarte multe marturii ale clientilor afectati de catre ea. Stiti deja ca Samsung Galaxy S9 are o problema cu autonomia bateriei in cazul modelelor care folosesc un chip Exynos 9810, aceasta fiind substantial redusa in comparatie cu cea a Samsung Galaxy S8, sau chiar a modelelor cu chip Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9 a avut problema legata de faptul ca performantele pe care chip-ul Exynos 9810 le ofera necesita mai multa energie a bateriei decat in cazul vechilor chip-uri create de catre compania Samsung. Foarte multa lume s-a plans de faptul ca Samsung Galaxy S9 are o autonomie slaba pentru baterie, insa cei de la Samsung “o tin pe a lor” si afirma ca telefoanele n-au vreo problema, totul facand parte din experiena de utilizare standard.

Samsung Galaxy S9 – problema uriasa negata de Samsung

Samsung Galaxy S9 a dezamagit foarte multa lume cu faptul ca nu reuseste sa ofere o autonomie cel putin la fel de buna precum Samsung Galaxy S8 pentru baterie, dar poate ca asta era de asteptat. E greu sa faci procesoare performante care sa consume putina energie, iar cu noul chip Exynos 9810 din Samsung Galaxy S9 este confirmat faptul ca Samsung nu a gasit echilibrul perfect intre performante si consumul de energie al bateriei.

“The Galaxy S9 is a reimagined smartphone designed to provide the best experience possible. Battery discharge time is dependent upon each user’s specific installed apps and settings, as well as other environmental factors. Both processors go through strict and rigorous testing considering real life usage scenarios, in order to provide the same top-of-the-line experience regardless of processor. Samsung is committed to delivering consistent battery performance over the lifecycle of the phone to provide users with an optimal experience.”

Samsung Galaxy S9 este un telefon foarte interesant, iar daca ar fi avut o autonomie cel putin la fel de buna precum seria anterioara, atunci ar fi putut genera mai putine plangeri in legatura cu aceasta problema. Avand in vedere ca Samsung refuza deocamdata sa recunoasca aceasta problema a Samsung Galaxy S9, este clar ca e nevoie de mai multe plangeri din partea utilizatorilor si mai multa presiune din partea presei pentru ca ea sa fie luata in serios.

 • Srb Srb

  praf..dupa ce ca este un S8 varianta 2018…este si mai slab

 • adisavaro

  Ciuruc cu C!

 • Bogdan

  e aceeasi problema ca pe iphone 6s cu A9

 • Dabija

  Asa e Srb este un S8 varianta 2018
  Bine ca nu este iphone6 varianta 2017 ( iphone 8) 😎

 • amfetamin

  Dacă ii mai puneau și 6 gb de ram era și mai praf.

 • Srb Srb

  da din pacate nu au invatat din greselile altora…6s a fost acum 3 ani

 • George89

  Stii tu ? Pai daca bate la fundulet iphone cu tot cu “cel mai avansat OS din lume ” nu prea e deloc praf

 • George89

  Problema este strict de la Exynos 9810 , mai bine zis de la nucleele Samsung Mongoose M3 …nucleele Mongoose M3 mult prea puternice , de fapt sunt unele dintre mai puternice nuclee dezvoltate pt mobile (dimensiunea , structura si GHz se aseamana mult cu AMD ), dar din cauza acestei forte f brute , inginerii Samsung nu au putut controla in totalitate consumul de energie ….toata pierderea de baterie este din cauza unui aranjament prost facut in microarhitectura M3 a Exynos 9810
  Partea buna este ca Samsung va trece la 7 mn LPP EUV si va controla mai bine consumul de energie dar (nu stiu daca e de bine sau de rau ) va aduce o crestere a frecventei de peste 3 GHz (posibil 3.1, 3.2 GHZ ) si probabil si limitat va avea o frecventa de 2.9 GHz ….oricum Samsung se pricepe f bine la hardware

 • Bogdan

  A fost dar inca se vand produse cu acel procesor

 • adridedu

  SUPEEEEEEERB!!!!

 • Viorel Predatorul

  Sunt acri strugurii… 😂😂😂

 • Viorel Predatorul
 • Viorel Predatorul

  Bine că nu i-au fost reduse performanțele de către Samsung printr-un “update” de software,așa cum face Apple cu iPhone.
  Bine că nu se cojește de vopsea ca iPhone 5 sau ca iPhone 6 Blec.
  Bine că nu se îndoaie ca iPhone 6.
  Bine că nu își pierde semnalul în timpul conversațiilor ca la iPhone 4.

  Bine că nu are problemele iPhone, că alea au fost problemele grave.

 • amfetamin

  Da,spune-i asta unui utilizator de S9,mai ales dacă a trecut de pe S8 la S9. https://uploads.disquscdn.com/images/142fdbfbd1a0533e286046d09a948d5717b6c218d5d18a3dbc41ff25fec921df.jpg

 • Viorel Predatorul

  😂😂😂😂😂😂😂😂
  Asta e superbă! Thanks!

  PS: chiar așa grav te-a altoit nevastă-ta?

 • amfetamin

  Nu are cum ca amândoi folosim iPhone. 😉

 • amfetamin

  Eu vorbesc la subiect(despre autonomia lui S9,ca despre asta este vorba in articol),tu o dai iarăși in diverse despre viteza lui iPhone X. E mai rapid S9+ ca iPhone X in tinerea aplicațiilor in fundal,dar nu e de mirare ca are dublu ram fata de X. Încă aștept sa-mi zici cum a reușit Samsung sa dea chix cu noul procesor la autonomie.

 • amfetamin

  Clienții lui S9 au văzut pe pielea lor(mai ales cei care au trecut de la S8) cât de bine se pricepe…

 • George89

  Ce tr are 6 gb ram aici ?

 • George89

  Nu am spus eu niciodata ca din cauza autonomiei baga 4 gb ram , ci din cauza pretului ridicat
  Nu se poate vb la Samsung de echilibru intre performante si autonomie pt ca aceasta problema e doar la Exynos 9810 ….in rest telefoanele sunt folosite in mod diferit
  Pe pielea utilizatorilor sau testat multe lucruri, nu doar clientii S8

 • George89

  Da , dar Amfetanin se face ca nu vede