Windows 10: PROBLEMA MAJORA Descoperita de Microsoft

Windows 10 are o problema majora descoperita de catre compania Microsoft, sistemul de operare pentru utilizatori necesitand o rezolvare imediata pentru ea.

Windows 10 PROBLEMA MAJORA Microsoft

Windows 10 este unul dintre cele mai folosite sisteme de operare de pe plenta, iar in aprilie trebuia lansat Spring Creators Update, o actualizare foarte importanta care trebuie sa aduca o multitudine de functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga. Spring Creators Update pentru Windows 10 avea numele de cod Redstone 4 si se astepta ca lansarea sa aiba loc pana in 10 aprilie, insa o problema majora descoperita de catre Microsoft a dus la amanarea lansarii.

Windows 10 putea fi lansat cu aceasta problema de catre Microsoft si putea avea lansat un patch ulterior, asa cum a facut Microsoft si in alte cazuri, insa acum lucrurile stau cu totul diferit. Se pare ca problema descoperita de catre Microsoft pentru Windows 10, care genera erori cu ecran albastru si blocarea completa a calculatoarelor, este mult prea grava si trbeuie rezolvata inainte ca Spring Creators Update sa fie oferit pentru utilizatorii globali.

Windows 10: PROBLEMA MAJORA Descoperita de Microsoft

Windows 10 nu are dezvaluita cauza problemei de catre compania Microsoft, insa compania a afirmat ca ea genereaza un numar foarte mare de “ecrane albastre” in utilizarea obisnuita, iar asta ar fi enervat multi utilizatori. Un noul build al Windows 10 a fost oferit in versiune beta de catre compania Microsoft pentru cei care testeaza sistemul de operare, iar aceasta pare sa fie si versiunea care urmeaza sa fie oferita publicului larg dupa ce se va stabili ca bugul a fost rezolvat.

“In certain cases, these reliability issues could have led to a higher percentage of (BSOD) on PCs for example. Instead of creating a Cumulative Update package to service these issues, we decided to create a new build with the fixes included.”

Windows 10 trebuia sa aiba Spring Creators Update disponibil pana pe 10 aprilie, insa se pare ca lansarea s-ar putea amana pana in cursul lunii mai, dar deocamdata nimeni nu stie in mod clar acest lucru. Pana atunci, Microsoft incearca sa lanseze un build al Windows 10 care sa ofere o experienta buna de utilizare pentru persoanele care au instalat in calculatoare sistemul sau de operare, asa ca ramane de vazut cand vom putea instala toti actualizarea.