iPhone: OFICIAL, Noi Modele CONFIRMATE pentru Lansare

iPhone are o gama variata de modele noi de telefoane confirmate oficial pentru lansare de catre compania Apple in perioada imediat urmatoare pentru clienti.

iPhone OFICIAL Noi Modele CONFIRMATE Lansare

iPhone este cel mai popular telefon mobil de pe planeta, modelele noi fiind asteptate cu sufletul la gura de catre foarte multe persoane, iar astazi aflam cateva dintre planurile oficiale ale companiei Apple pentru 2018. Multumita unor inregistrari de telefoane mobile iPhone la Comisia Economica Eurasiatica, astazi ni se confirma lansarea a peste 10 noi modele ale iPhone din partea companiei Apple, cel mai probabil in perioada imediat urmatoare.

iPhone este listat in nu mai putin de 11 modele care ruleaza iOS 11, toate codurile inregistrate de catre compania Apple pentru ele fiind urmatoarele: A1920, A1921, A1984, A2097, A2098, A2099, A2101, A2103, A2104, A2105 si A2106. Niciunul dintre aceste modele ale iPhone NU exista in momentul de fata in oferta companiei Apple, deci vorbim despre unitati care urmeaza sa fie lansate in viitorul apropiat, din moment ce au fost inregistrate.

Apple a inregistrat aceste noi modele ale iPhone pentru a indeplini cerintele Rusiei pentru lansarea de noi telefoane mobile in tara, documentele de inregistrare fiind publicate chiar ieri de catre Comisia Economica Eurasiatica. Pe 19 februarie aceeasi organizatie a publicat documente de inregistrare pentru noile modele ale iPad 2018, iar acum vedem aceste noi modele ale iPhone, deci lansarea lor urmeaza sa aiba loc fie in mai, fie in iunie.

iPhone: OFICIAL, Noi Modele CONFIRMATE de la Apple

iphone oficial noi modele apple

Apple are in momentul de fata multiple noi modele ale iPhone in dezvoltare, compania americana fiind cel mai probabil pregatita pentru a anuntat iPhone SE 2, poate chiar in cadrul WWDC 2018, la inceputul lunii iunie. Desi asteptam iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus tot in 2018, exista sanse mai mari ca ele sa fie prezentate in toamna acestui an decat acum in vara, insa desigur ca planurile companiei Apple se pot schimba in orice moment.

Avand in vedere ca noile modele de telefoane, sau tablete, apar la Comisia Economica Eurasiatica cu aproximativ o luna inainte de a fi lansate, este destul de clar ca noile modele ale iPhone vor fi lansate foarte curand. Existenta acestor inregistrari facute de catre compania Apple este o confirmare fara dubiu a faptului ca noi modele ale iPhone vor fi lansate in urmatoarele 2 luni, deci ne putem astepta ca ele sa fie prezentate foarte curand.

Desi toata lumea va astepta cu siguranta lansarea iPhone SE 2, cred ca exista sanse mai mari ca Apple sa aduca pe piata un model imbunatatit al iPhone SE, cu schimbari minore, decat un upgrade important pentru serie. Indiferent de ceea ce se va intampla, si cand se va intampla, toate informatiile privind noile modele ale iPhone pregatite de catre Apple vor fi disponibile aici, dupa ce telefoanele vor fi anuntate in mod oficial.