OnePlus 6: OFICIAL, Noutate MAJORA Confirmata

OnePlus 6 are in mod oficial o noutate majora confirmata de catre compania chinezeasca, aceasta implementand o surpriza foarte placuta pentru clientii sai.

OnePlus 6 OFICIAL, Noutate MAJORA Confirmata

OnePlus 6 are confirmata astazi fara dubiu o schimbare extrem de importanta pe care compania chinzeasca a pregatit-o cu foarte mare grija pentru clientii din lumea intreaga in ultimele luni. Mai exact, desi s-a spus ca OnePlus 6 urmeaza sa fie lansat cu o carcasa ceramica, presedintele companiei OnePlus a confirmat fara vreun dubiu faptul ca noile modele de telefoane vor avea in realitate o carcasa din sticla, fiind copii aproape perfecte ale iPhone X.

OnePlus 6 va avea o carcasa din sticla deoarece OnePlus vrea sa ofere o experienta “premium” de a folosi telefoanele sale, utilizarea sticlei fiind gandita ca adaugand un plus de valoare pentru telefoane. Se pare ca OnePlus a testat nu mai putin de 70 de prototipuri ale OnePlus 6 inainte de a decide versiunea finala care va fi lansata undeva pe la jumatatea lunii mai, deci procesul de creatie al telefonului nu a fost chiar atat de simplu precum pare.

OnePlus 6  oficial, noutate majora confirmata

OnePlus 6 OFICIAL, Noutate MAJORA Confirmata 1

OnePlus 6 va avea o carcasa de sticla tratata cu 5 straturi de material protector, in loc de clasicele 3, deci teoretic ar trebui sa reziste mult mai bine la zgarieturi si la un eventual impact cu un corp dur, dar totul in anumite limite. Dupa cum puteti vedea si in poza de mai sus, OnePlus 6 urmeaza sa copieze si o parte din design-ul Samsung Galaxy S9, chinezii incercand sa reproduca intr-o foarte mare masura ceea ce a realizat si compania coreeana.

“In addition to retaining the horizon design, we’ve also tried to incorporate glass materials on OnePlus 6. OnePlus 6’s glass design is centered around creating a “sense of value” and “premium hand-feel.” The way glass transforms under different lighting is a particularly important challenge—the OnePlus design team tested over 70 glass prototypes before selecting the best one.”

OnePlus 6 urmeaza sa fie disponibil si intr-o posibila culoare violet, aceasta fiind o schimbare foarte interesanta in comparatie cu ceea ce a oferit in trecut compania chinezeasca pentru clientii sai. In baza tuturor informatiilor aparute pana acum, OnePlus 6 va fi prezentat pe data de 18 mai la preturi mai mari decat cele ale seriei anterioare, dar vanzarea efectiva ar putea incepe mult mai tarziu, insa o data clara pentru acest lucru nu a fost inca anuntata.