OnePlus 6: Unitatea PORNITA in Prima Imagine

OnePlus 6 este prezentat astazi intr-o noua imagine, de aceasta data o unitate pornita fiind prezentata pentru cei interesati sa o foloseasca in viata de zi cu zi.

OnePlus 6 Unitatea PORNITA Imagine

OnePlus 6 apare astazi intr-o imagine foarte interesanta care ne arata o prima unitate pornita in mana unei persoane, design-ul panoului frontal al telefonului fiind dezvaluit in totalitate, dupa cateva imagini de presa publicate de catre producator. Spre deosebire de acelea, astazi avem ocazia de a vedea cum arata in realitate OnePlus 6, unitatea din imaginea de mai jos fiind tinuta intr-o carcasa care ii ascunde o parte din panoul frontal.

OnePlus 6 are margini foarte subtiri pentru ecran, acesta dominand intregul panou frontal, poate chiar intr-o masura mai mare decat se intampla in cazul iPhone X, care detina pana acum “recordul” in aceasta parte a design-ului. Partea interesanta este ca OnePlus 6 nu pare sa aiba o margine inferioara pentru ecran, spre deosebire de alte telefoane Android, care desi au decupaj pentru ecran tot au o margine inferioara groasa unde sunt ascunse alte componente.

OnePlus 6: Unitatea PORNITA in Prima Imagine

OnePlus 6 pornit imagine

OnePlus 6 are un decupaj mai mic decat cel al iPhone X, insa mai mare decat al telefoanelor Huawei, dar acest lucru este compensat de catre lipsa unei margini in partea inferioara a ecranului. In ceea ce priveste ecranul in sine, OnePlus 6 ar trebui sa aiba un ecran LCD standard, fara nimic extraordinar implementat, compania putand implementa tehnologia OLED in anii viitori, insa deocamdata ramane la ceea ce este mai ieftin pentru telefoanele sale.

OnePlus 6 urmeaza sa fie prezentat pe data de 16 mai in cadrul unei conferinte care este organizata la Londra de catre chinezi, bilete pentru eveniment urmand a fi puse in vanzare saptamana aceasta. OnePlus 6 va avea specificatii de top, insa va avea si un pret de vanzare pe masura, acesta fiind anuntat ca avand cel mai mare pret din intreaga serie de telefoane lansate de catre OnePlus in intreaga sa istorie, asa ca multa lume s-ar putea plange de aceasta schimbare importanta.