Office 2019 a fost Lansat de Microsoft in versiunea Preview

Office 2019 a fost lansat de catre compania Microsoft in versiunea preview, o multitudine de functii fiind pregatite de catre cei din Redmond pentru clienti.

Office 2019 Lansat Microsoft Preview

Office 2019, viitoarea versiune importanta a suitei de aplicatii pe care Microsoft o ofera pentru cei care au nevoie de software de productivitate, a fost lansata de catre compania Microsoft astazi pentru clientii din mediul de afaceri, dar deocamdata doar in versiune preview. Pentru ca vorbim despre o actualizare importanta pe care Microsoft urmeaza sa o ofere pentru Office 2019, este important de testat din timp versiunile preview pentru familiarizare si descoperirea eventualelor probleme.

Office 2019 urmeaza sa includa binecunoscutele aplicatii Word, Excel, PowerPoint si Outlook, insa separat de ele urmeaza sa fie oferite aplicatiile Microsoft Exchange, Sharepoint si Skype for Business, deci intreaga suita va fi disponibila pentru cei interesati. Office 2019 este gandit de catre compania Microsoft pentru a fi folosit de catre companiile care nu au abonamente pentru Office 365, iar desigur ca noua versiune va functiona doar pe Windows 10, asa cum era de asteptat.

Office 2019 a fost Lansat de Microsoft in versiunea Preview

Office 2019 va fi disponibil si intr-o versiune pentru macOS la un moment dat, insa in cazul platformei Windows, se pare ca Windows 10 este singura versiune pentru care cei de la Microsoft vor oferi suita, asa ca toate companiile vor trebui sa cumpere aceasta actualizare. Printre functiile noi pe care Office 2019 le va aduce se numara sensibilitatea la atingere, noi tipuri de diagrame, noi optiuni pentru analizarea datelor in Excel, noi suite pentru prezentare in PowerPoint si multe altele.

“Updates include new and improved inking features across the apps, like the roaming pencil case, pressure sensitivity, tilt effects, and ink replay; more powerful data analysis in Excel, like new formulas, new charts, and Power BI integration; and sophisticated presentation features in PowerPoint, like Morph and Zoom.”

Office 2019 este testat deocamdata in versiunea Preview de catre compania Microsoft inainte ca versiunea finala sa fie lansata de catre compania americana, aceasta din urma fiind pregatita pentru lansare oficiala undeva spre sfarsitul acestui an. Pana atunci, oricare dintre companiile interesate sa testeze Office 2019 fara un abonament Office 365, o pot face, insa trebuie sa fie toata lumea constienta de faptul ca exista diverse probleme cu intreaga suita pana cand va fi oferita versiunea finala.