10.2 C
București
vineri, aprilie 26, 2024

Acasă Windows 10 Windows 10: OFICIAL, CAND se Lanseaza April 2018 Update

Windows 10: OFICIAL, CAND se Lanseaza April 2018 Update

Windows 10 are data de lansare pentru april 2018 update anuntata, compania Microsoft luand decizia finala privind distributia noii versiuni a sistemului de operare.

Windows 10 CAND Lanseaza Spring Creators Update

Windows 10 trebuia sa aiba actualizarea Spring Creators Update lansata in prima parte a lunii aprilie de catre compania Microsoft, insa o problema critica descoperita inaintea lansarii a dus la amanarea aparitiei. Microsoft a lansat intre timp o actualizare care rezolva acea problema a Windows 10, insa nici aceasta nu s-a dovedit a fi fara buguri, asa ca o alta a fost oferita pentru testeri, iar acum se pare ca versiunea finala e gata si va fi lansata in cursul zilelor urmatoare in mod public.

Windows 10 nu va mai avea Spring Creators Update ca denumire pentru actualizarea de luna aceasta, compania Microsoft luand decizia sa foloseasca denumirea April 2018 Update pentru noua versiune a sistemului de operare. Aceasta noua actualizare pregatita de catre compania Microsoft pentru Windows 10 urmeaza sa fie lansata pe data de 30 aprilie, dar asta numai daca nu vor mai fi descoperite alte probleme inaintea lansarii sale.

Windows 10: OFICIAL, iata CAND se Lanseaza Spring Creators Update

Windows 10 a trecut printr-o situatie foarte stupida cu aceste probleme descoperite pentru actualizarile pe care trebuia sa le lanseze compania Microsoft, dar care intr-un final n-au mai fost oferite utilizatorilor. Partea buna este ca Windows 10 va veni cu multe imbunatatiri importante pentru toata lumea, asa ca macar asteptarea va merita pentru cei care doreau sa aiba parte de o experienta imbunatatita pentru folosirea sistemului de operare.

Windows 10 va aduce in aceasta actualizare celebra functie Timeline, aflata de cateva luni in dezvoltare, o noua functie numita Focus Assist, dedicata productivitatii, imbunatatiri pentru Microsoft Edge, plus alte imbunatatiri. Windows 10 este in momentul de fata al doilea cel mai folosit sistem de operare de pe planeta, asa ca foarte multa lume il asteapta “cu sufletul la gura”, asa ca daca Microsoft nu va putea oferi nici acum noua versiune, atunci internetul s-ar putea umple de plangeri de la utilizatori.