Samsung Galaxy S9: Decizie FARA PRECEDENT pentru Telefoane

Samsung Galaxy S9 este afectat de o decizie fara precedent luata de catre compania Samsung la doar o luna dupa lansarea pe pietele globale, ea uimind intreaga planeta.

Samsung Galaxy S9 Decizie FARA PRECEDENT Telefoane

Samsung Galaxy S9 este noul telefon premium pe care compania Samsung l-a lansat in luna martie pe pietele globale, iar inaintea lansarii analistii spuneau ca precomenzile sunt cu 30% mai mici decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8. Oficial, cei de la Samsung nu au oferit pana acum informatii cu privire la vanzarile pe care le-a inregistrat seria Samsung Galaxy S9, insa cel mai probabil si pentru ca nu au nimic bun de anuntat inca.

Samsung Galaxy S9 a avut ieri “vanzarile” estimate de catre cei de la Gfk, ei spunand ca 8 milioane de unitati au fost livrate catre partenerii din lumea intreaga pentru vanzare, dar asta nu inseamna ca ele s-au si vandut. Totusi, cifra estimata pentru vanzarile Samsung Galaxy S9 este identica cu cea inregistrata de catre Samsung Galaxy S8 anul trecut, asa ca teoretic lucrurile n-ar trebui sa fie groaznice pentru coreeni anul acesta.

Samsung Galaxy S9 nu inregistreaza totusi vanzarile bune la care se astepta compania Samsung, altfel coreenii s-ar fi laudat cu siguranta cu performantele seriei, daca ar fi avut cu ce sa se laude in fata lumii intregi. In lipsa unor motive suficient de bune de lauda, Samsung Galaxy S9 ramane deocamdata un mister in materie de performante, iar asta pentru ca nici nu a adus schimbari majore pentru seria de telefoane, iar oamenii nu prea vor sa plateasca pretul mare.

Samsung Galaxy S9 – decizie fara precedent pentru telefoane

Samsung Galaxy S9 are pretul de baza redus de catre compania Samsung in SUA pentru a creste vanzarile, iar analistii spun ca Samsung ar fi luat o alta decizie fara precedent, reducand productia telefoanelor sale. Mai exact, analistii sustin ca productia pentru Samsung Galaxy S9 a fost redusa de la 40 de milioane de unitati pentru 2018 la 32 – 33 de milioane de unitati, aceasta fiind prima oara cand productia e redusa atat de mult chiar dupa lansare.

“But the Galaxy S9’s hot start might fade. In a recent research note, Susquehanna analyst Mehdi Hosseini said Samsung scaled back Galaxy S9 production from an initial target of 40 million devices to a range of 32 million to 34 million.”

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au ajutat Samsung sa isi creasca incasarile si profitul pentru T1 2018, coreenii avand de suferit anul trecut cand au decis sa lanseze seria Samsung Galaxy S8 in aprilie. In ciuda acestui lucru, analistii se asteapta ca vanzarile seriei Samsung Galaxy S9 sa scada de la 8 milioane de unitati in prima luna, la 2 – 3 milioane de unitati pe luna pana la finalul acestui an, o scadere considerabila, din pacate.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au plecat cu un dezanvantaj majora din lipsa noutatilor importante oferite de catre coreeni, ei preluand practic o strategie care a avut succes pentru Apple prin lansarea de telefoane din seria S. In cazul Samsung aceasta strategie nu pare sa aiba chiar atat de mult succes, asa ca seria Samsung Galaxy S9 nu are vanzari exceptionale, iar acum productia este zvonita ca fiind substantial redusa.