Samsung Galaxy NOTE 9: SPECIFICATIILE Tehnice

Samsung Galaxy NOTE 9 va avea specificatii tehnice uimitoare cand va fi prezentat de catre compania coreeana, iar astazi vedem cat de mari sunt surprizele.

Samsung Galaxy NOTE 9 SPECIFICATIILE Tehnice

Samsung Galaxy NOTE 9 este pregatit pentru lansare de catre compania Samsung in cursul acestei veri, coreenii luand in calcul inclusiv o posibila punere in distributie inaintea lunii august, asa cum s-a intamplat cu restul modelelor lansate pana acum. Din cauza vanzarilor slabe ale Samsung Galaxy S9, compania Samsung intentioneaza sa aduca Samsung Galaxy NOTE 9 mai repede pe piata pentru a limita pierderile si a le oferi clientilor noi optiuni de achizitie.

Samsung Galaxy NOTE 9 este in proces avansat de dezvoltare in vederea initierii productiei, iar asta inseamna ca multe dintre noile sale functii si specificatii sunt deja finalizate de catre companai Samsng si vor fi dezvaluite oficial la prezentare. Pana in momentul prezentarii Samsung Galaxy NOTE 9, avem astazi o lista de posibile specificatii tehnice ale telefonului, ele fiind logice in conditiile in care Samsung va prelua o buna parte dintre noutatile oferite in Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy NOTE 9 urmeaza sa aiba un ecran Super AMOLED care are diagonala de 6.3 inch si rezolutie de 2920 x 1440 pixeli, acesta fiind usor mai mare decat cel pe care compania coreeana l-a implementat in Samsung Galaxy S9 Plus cu doar o luna in urma. Acest nou ecran urmeaza sa beneficieze si de imbunatatirile facute pentru cel al Samsung Galaxy S9 Plus, deci Samsung Galaxy NOTE 9 va avea cel mai bun ecran folosit vreodata intr-un telefon mobil lansat pe pietele globale.

Samsung Galaxy NOTE 9: SPECIFICATIILE Tehnice

Samsung Galaxy NOTE 9 urmeaza deasemenea sa includa chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810, acestea fiind cele mai bune disponibile pentru platformele Android in momentul de fata, si fiind folosite in seria Samsung Galaxy S9, aflata acum la vanzare. Samsung Galaxy NOTE 9 urmeaza sa aiba si 6 sau 8 GB RAM, cantitatea nefiind deocamdata definitivata, insa pentru a avea intr-adevar succes ar trebui sa functionze in baza cantitatii maxime ce poate fi oferita.

Samsung Galaxy NOTE 9 urmeaza deasemenea sa aiba noua camera duala implementata de catre cei de la Samsung in Samsung Galaxy S9 Plus, ea avand doi senzori de cate 12 megapixeli capabili sa faca poze excelente pentru clienti. Samsung Galaxy NOTE 9 urmeaza aiba deasemenea deschidere f/1.5 pentru camera implementata pentru a inregistra poze, deci va fi la fel de bun precum seria Samsung Galaxy S9 in ceea ce priveste aceasta functionalitate.

Samsung Galaxy NOTE 9 ar putea veni si cu o surpriza extrem de mare pentru fanii companiei Samsung, mai exact un cititor de amprente integrat in ecran, ceva ce toata lumea astepta inca de anul trecut la iPhone X, dar nici macar Samsung Galaxy S9 nu il are. Samsung Galaxy NOTE 9 urmeaza sa fie vandut la preturi care ar trebui sa depaseasca 1000 de dolari, pentru ca el trebui sa fie mai scump decat Samsung Galaxy S9 Plus, asa ca foarte multa lume ar putea fi dezamagita din aceasta cauza.