iPhone 11: Schimbarea la care NIMENI NU se Astepta

iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa beneficieze de o schimbare majora la care absolut nimeni nu se astepta, dar care va fi foarte importanta pentru clienti.

iPhone 11 Schimbarea NIMENI NU Astepta

iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa beneficieze de o schimbare la care cred ca absolut nimeni nu se astepta, avand in vedere lacomia pe care a aratat-o compania Apple de-a lungul anilor si care nu pare sa aiba limite. Conform unor informatii aparute astazi, iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa aiba incluse in cutia de vanzare noi adaptoare USB-C de 18W care ar permite incarcarea rapida a telefoanelor, ele inlocuind incarcatoarele standard.

iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa aiba sistemul de incarcare rapida pe care compania Apple l-a implementat in iPhone 8 si iPhone X anul acesta, insa el ar putea fi ceva mai eficient de cat este acum. In momentul de fata Apple permite incarcarea rapida a iPhone 8 si iPhone X cu pana la 50% folosind incarcatoare USB-C de minim 29W, insa incepand cu iPhone 11 e posibil ca incarcatoarele de doar 18W sa fie capabile sa faca asta.

iPhone 11: Schimbarea la care NIMENI NU se Astepta

iPhone 11 Schimbarea NIMENI NU Astepta 1

iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa vina cu acest incarcator USB-C de 18W impreuna cu un cablul Lightning to USB-C, compania Apple urmand a-i scuti pe clientii sai de costuri suplimentare pentru a beneficia de incarcare rapida. In momentul de fata toti cei care vor sa beneficieze de icnarcare rapida pe iPhone 8 si iPhone X trebuie sa cumpere acel incarcator USB-C de 29W si un cablu Lightning to USB-C, incarcatoarele originale costand cam 80 de euro.

iPhone 11 si iPhone 11 Plus ar putea avea un pret de vanzare mai mare daca Apple nu va decide sa absoarba pretul acestor accesorii, dar e greu de spus in acest moment ce vor decide sa faca americanii in 2018. Ca sa fiu complet sincer, cred ca foarte multa lume s-ar bucura sa aiba telefoanele iPhone 11 la preturi chiar mai mici decat cele iPhone X, dar sa aiba si aceste accesorii incluse, insa lacomia ar putea castiga in final.