iOS 11: Decizia Apple cu IMPACT pentru TOTI Clientii iPhone si iPad

iOS 11 este afectat de o decizie importanta a companiei Apple care are impact asupra tuturor clientilor cu iPhone, iPad si iPod Touch din intreaga lume.

ios 11 decizia apple impact iphone ipad

Noaptea trecuta compania Apple a luat o decizie pe care cred ca toata lumea o astepta de acum, americanii incetand sa mai semneze instalarea iOS 11.3 in iPhone, iPad si iPod Touch. Decizia vine la aproximativ doua saptamani dupa ce iOS 11.3.1 a fost lansat in mod public de catre compania Apple, perioada de timp normala pentru schimbari de acest gen.

iOS 11.3.1 este in momentul de fata singura versiune publica a iOS 11 care poate fi instalata de catre utilizatori, orice alta versiune putand fi instalata doar de cei cu jailbreak, sau SHSH-uri. Din pacate incepand de astazi a devenit imposibil downgrade-ul de la iOS 11.3.1 la iOS 11.3, compania Apple blocand definitiv posibilitatea de a mai face aceasta procedura.

iOS 11: Decizia Apple cu IMPACT pentru TOTI Clientii iPhone si iPad

Partea si mai proasta este ca zilele trecute au aparut primele informatii privind posibila aparitie a unui iOS 11.3 jailbreak pentru iPhone si iPad, deci Apple actioneaza din timp pentru a-l bloca. Desigur ca nici macar nu s-a confirmat faptul ca un posibil iOS 11.3 jailbreak ar putea fi lansat curand pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa cei de la Apple sunt hotarati sa nu le permita oamenilor sa profite de el, dac va aparea.

N-as putea sa va spun cat timp va fi necesar pentru ca un iOS 11.3 jailbreak sa fie lansat, insa chiar si iOS 11.3.1 jailbreak a fost demonstrat, asa ca orice e posibil in urmatoarele luni. Daca vreti neaparat jailbreak pentru iOS 11.3, atunci va recomand cu tarie sa ramaneti la aceasta versiune a sistemului de operare si sa nu faceti update la iOS 11.3.1.

6 COMENTARII