Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Vestea PROASTA pentru Clienti

Samsung Galaxy Note 9 are astazi parte de o veste proasta pentru clientii care asteapta sa cumpere noul model de smartphone al coreenilor in viitorul apropiat.

Samsung Galaxy Note 9 Vestea PROASTA Clienti

Samsung Galaxy Note 9 are anuntata astazi o veste foarte proasta pentru clientii din lumea intreaga, compania Samsung parand sa fi decis ca o functie majora, asteptata de foarte multa lume, sa nu mai fie implementata. Informatia vine de la un foarte cunoscut leaker de informatii despre produsele nelansate de catre cei de la Samsung, acesta anuntand acum cateva saptamani ca functia e testata pentru implementare, dar se pare ca nu va fi oferita.

Samsung Galaxy Note 9 nu ar urma sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran de catre cei de la Samsung anul acesta, iar asta dupa ce functionalitatea nu a fost integrata in alte trei modele foarte asteptate ale telefoanelor Samsung. De la Samsung Galaxy S8 si pana la Samsung Galaxy S9 s-a asteptat integrarea unui cititor de amprente in ecran, iar Samsung Galaxy Note 9 era anuntat ca primul telefon cu aceasta functie, dar se pare ca nu o va avea.

Samsung Galaxy Note 9 trebuia sa aiba implementat un cititor de amprente de la Qualcomm, Synaptics, sau o alta companie taiwaneza, insa e foarte posibil ca niciuna dintre solutii sa nu fie pe placul Samsung. Integrarea unui cititor de amprente sub ecran ar fi permis elimintarea celui din carcasa, iar Samsung Galaxy Note 9 ar fi fost mult mai usor de folosit si ar fi aratat mult mai bine, insa iata ca tehnologia nu ar fi 100% pregatita de implementare.

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Vestea PROASTA pentru Clienti

Samsung Galaxy Note 9 ar fi avut in cititorul de amprente din ecran o schimbare atat de mare incat ar fi motivat foarte multi clienti sa-l cumpere dupa lansare, mai ales ca sunt anuntate schimbari minore pentru acest model. Samsung Galaxy Note 9 are deja o camera duala, ea urmand a fi doar usor imbunatatita, noi componente mai performante urmand a fi integrate in carcasa, cu o baterie usor mai mare, si o aplicatie de realitate augmentata.

Samsung Galaxy Note 9 nu ar urma sa aiba vreo schimbare majora de design, sau vreo functionalitate complet noua pregatita de catre cei de la Samsung, deci fara cititor de amprent sub ecran, succesul sau va fi extrem de limitat. Am vazut cu Samsung Galaxy S9 ca lumea s-a saturat de “ciorbe reincalzite” de la compania Samsung, iar daca Samsung Galaxy Note 9 nu va veni cu ceva major, va fi un esec mai mare decat iPhone X.

Samsung Galaxy Note 9 nu este vazut ca un telefon care sa genereze vanzari foarte mari pentru cei de la Samsung, iar in baza a ceea ce aflam acum, se pare ca situatia este chiar mai rea decat o prezentau unele zvonuri. Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung undeva in vara acestui an, cel mai devreme prin iulie, cel mai tarziu prin august.