eMAG: Reducerile la Husele si Carcasele Originale Apple

eMAG are astazi reduceri foarte bune la husele si carcasele originale pe care compania Apple le vinde pentru produsele sale, ofertele fiind foarte variate.

eMAG Reducerile Husele Carcasele Originale Apple

eMAG are astazi in vanzare carcase originale Apple pentru iPhone, ele beneficiind de reduceri de pana la 60% in cadrul acestei pagini a propriului magazin online. Vorbim despre toate tipurile de carcase si huse facute de catre compania Apple pentru terminalele iPhone vandute in lumea intreaga in ultimii 4 ani, asa ca aveti de unde sa alegeti ce aveti nevoie.

Carcasele originale Apple vandute de catre eMAG sunt compatibile cu : iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 8 si iPhone 7 Plus. Dupa cum puteti observa, eMAG are pentru voi cate o husa pentru fiecare model al iPhone care conteaza, asa ca sigur veti gasi ceva pentru smartphone-ul vostru astazi.

eMAG: Reducerile la Husele si Carcasele Originale Apple

Vorbim atat despre carcasele din piele sau din silicon pe care compania Apple le vinde pentru terminalele iPhone in aceasta pagina, cat si despre carcasa inteligenta, Smart Battery Case, care are baterie integrata. Separat de husele vechi din silicon si piele pe care Apple le-a vandut, le gasiti inclusiv pe cele noi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca aveti de unde sa alegeti inclusiv culoarea favorita.

Separat de carcasele Apple pentru iPhone noi pe care eMAG le vinde, gasiti desigur si unele modele resigilate pe care le puteti cumpara din aceasta pagina. Ele au pret mai mic decat modelele normale, asa ca veti avea parte de un deal mai bun la achizitie, acestea fiind comandate si returnate de catre clienti, insa beneficiaza de garantia unui produs nou.

In concluzie, in aceasta pagina gasiti toate carcasele Apple pentru iPhone care sunt disponibile cu 43% reducere, iar in aceasta pagina le gasiti pe cele resigilate vandute de catre eMAG.