OnePlus 6: OFICIAL, PRETUL in Europa si Lansarea

OnePlus 6 are pretul european si data de lansare dezvaluite de catre cei de la Amazon, noul telefon fiind listat pe website-ul celebrului retaileri ieri.

OnePlus 6 PRETUL Europa Lansarea

OnePlus 6 are in mod oficial confirmat pretul pentru lansare pe care il va avea in Europa, cei de la Amazon publicand pentru o perioada foarte scurta de timp noul telefon mobil pregatit de catre chinezi. Amazon este unul dintre partenerii care va vinde OnePlus 6 in exclusivitate cel putin in unele tari, asa ca e normal sa stie toate pretul si data de lansare pentru noul smartphone al chinezilor.

OnePlus 6 urmeaza sa fie lansat de catre compania OnePlus pe data de 22 mai in Europa, la doar o zi dupa ce era zvonita permiterea comandarii sale de catre unii dintre clientii interesati sa intre in posesia sa. OnePlus 6 urmeaza deasemenea sa fie pus in vanzare de catre OnePlus la preturi care incep de la 519 euro pentru versiunea de 64 GB si 569 de euro pentru versiunea cu 128 GB spatiu de stocare.

OnePlus 6: OFICIAL, PRETUL in Europa si Lansarea

OnePlus 6 va fi cu doar putin mai scump decat OnePlus 5T, care a fost pus in vanzare la preturi ce au inceput in 2017 de la 499 de euro, deci diferenta va fi minima, in ciuda imbunatatirilor majore implementate in el. OnePlus 6 a fost listat de catre Amazon in Germania in versiuni disponibile in doua culori numite Mirror Black si Midnight Blac, insa presedintele companiei OnePlus a prezentat deasemenea o versiune alba, deci si aceasta va exista cu siguranta.

OnePlus 6 nu are alte surprize dezvaluite de catre cei de la Amazon, iar asta pentru ca din zvonuri am aflat deja cum va arata, dar si ca va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch, 6/8 GB de memorie RAM si un chip Qualcomm Snapdragon 845. Mai mult decat atat, OnePlus 6 a fost confirmat ca urmand a veni si cu o camera care sa rivalizeze cu cele ale iPhone X si Samsung Galaxy S9, deci ramane doar sa-l vedem prezentat in mod oficial.