Windows 10: Functia GROZAVA Confirmata de Microsoft

Windows 10 are o noua functie grozava confirmata in mod oficial de catre compania Microsoft, americanii pregatind o schimbare majora pentru clientii globali.

Windows 10 Functia Confirmata Microsoft

Windows 10 are o noua functie foarte, foarte utila confirmata in mod oficial de catre compania Microsoft, americanii dezvaluind-o pentru intreaga lume in cadrul conferintelor Build 2018 care au avut loc saptamana trecuta in SUA. Vorbim despre o noua functie pentru Windows 10 care imbunatateste sistemul Clipboard, adica acela in care sunt salvate datele in momentul in care folosim functiile de copiere si lipire, folosind mouse-ul, ori doar combinatii de taste.

Windows 10 urmeaza sa permita in primul rand transferul de date din Clipboard intre calculatoare folosind sistemul cloud, ceva similar fiind oferit si de catre compani Apple pentru utilizatorii macOS de ceva vreme. Windows 10 urmeaza deasemenea sa ofere posibilitatea de a vedea un istoric al tuturor actiunilor de copiere facute in cadrul sistemului de operare, atat timp cat textele si fisierele nu au o dimensiune mai mare de 1 MB.

Windows 10: Functia GROZAVA Confirmata de Microsoft

Windows 10 Functia Confirmata Microsoft

Windows 10 va avea disponibila aceasta noua functionalitate doar pentru texte, poze, si continut HTML a caror dimensiune maxima va fi de doar 1 MB, deci nu vorbim despre clipuri video, sau alte tipuri de fisiere pe care le putem manipula in moduri similare. Windows 10 va permite deasemenea marcarea anumitor informatii, pe care le folosim in mod regulat, pentru a le accesa mai usor cand avem nevoie de ele, totul fiind gandit pentru a ne face viata mai usoara in sistemul de operare.

Windows 10 are disponibila aceasta noua functie grozava, deocamdata, doar in versiune beta care este testata cu diversi utilizatori dornici sa beneficieze de aces in premiera la functii care inca nu au fost lansate oficial de catre compania Microsoft. Windows 10 ar trebui sa aiba disponibila aceasta noua functionalitate in viitoarea versiune majora a sistemului de operare, aceasta putand fi lansata chiar in toamna acestui an de catre cei de la Microsoft, asta daca nu vor fi descoperite probleme mari cu ea.