Instagram a Implementat Functia care te Scapa de Postari Nedorite

Instagram a implementat in sfarsit o functie de care utilizatorii se pot folosi pentru a scapa de postarile nedorite pe care le publica prietenii lor.

Instagram Functia Scapa Postari Nedorite

Instagram a confirmat in cursul acestei zile implementarea unei noi functii pentru iPhone si Android care are menirea de a scapa utilizatorii de postarile nedorite de la prieteni. Mai exact, incepand de astazi aplicatia Instagram are disponibila o noua functie Mute, care permite ascunderea postarilor de la anumite persoane fara a inceta sa le ma iurmarim.

Instagram stie cat de complicate pot fi explicatiile pe care trebuie sa le dea oamenii unor persoane pe care inceteaza sa le mai urmareasca, asa ca simplifica acum lucrurile. Daca nu mai doriti sa vedeti postarile unui prieten pe care nu-l mai agreati, nu trebuie sa incetati sa il mai urmariti, ci doar folositi noua functie Mute implementat in Instagram.

Instagram a Implementat Functia care te Scapa de Postari Nedorite

Instagram Functia Scapa Postari Nedorite 1

Instagram va bloca automat toate postarile persoanelor respective din News Feed-ul aplicatiei, astfel ca daca veti dori sa aflati ce mai fac ele, atunci va trebui sa le vizitati paginile de cont. Functia este foarte similara cu una oferita de catre Facebook de ceva vreme, Instagram implementand-o mai greu, insa este bine ca ajunge intr-un final si la noi.

Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata functia care trebuie folosita in aplicatia Instagram, iar desigur ca persoana ale carei postari au fost ascunse nu va fi notificata de alegerea noastra. Instagram a anuntat astazi lansarea functiei pentru iPhone si Android, insa daca nu o vedeti deja in aplicatiile voastre, atunci va trebui sa mai asteptati putin pana apare.

4 COMENTARII

  1. Știi când Primești notificare pe ecran ca X just posted a photo ?!
    Asta eu o primesc la cei la care am dat “turn On post notification “
    Și vreau sa știu dacă fac chestia asta or News Feed cum spui tu
    Dacă îmi va apărea și notificarea aia idioata