Samsung Galaxy S9: Reduceri URIASE din cauza Vanzarilor Slabe

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus au parte de reduceri uriase din cauza vanzarilor slabe inregistrate de catre companai coreeana, iar tu poti profita de ele.

Samsung Galaxy S9 Reduceri URIASE Vanzari Slabe

Samsung Galaxy S9 ramane in atentia lumii intregi si in acest weekend, compania Samsung organizand reduceri uriase pentru seria sa de telefoane din cauza vanzarilor slabe pe care le inregistreaza dispozitivele. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au parte de reduceri uriase acolo unde conteaza mai mult, adica in afara Romaniei, iar preturile telefoanelor sunt mai mici cu pana la 50% pentru a creste vanzarile in aceasta perioada, insa in Romania le gasiti in aceasta pagina cu extra reducere.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au reduceri uriase in weekend in SUA pentru ca Samsung vrea sa creasca vanzarile seriei care se dovedeste a fi un mare esec din acest punct de vedere. Conform celor care au analizat oferta, telefoanele Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt vandute de catre coreeni la preturi care incep de la 492 de dolari la abonament, pentru primul, si 612 dolari pentru al doilea model.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt vandute la preturi finale atat de mici multumita reducerilor aplicate de catre operatorii care subventioneaza vanzarile in baza unor acorduri pe care le au cu cei de la Samsung. Preturile de baza ale Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost reduse cu 10% acum aproape doua luni, iar acum cei de la Samsung ofera reduceri suplimentare pentru toti cei interesati doar in ideea ca telefoanele sa mai creasca in vanzari.

Samsung Galaxy S9: Reduceri URIASE din cauza Vanzarilor Slabe

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au reusit sa genereze vanzari doar egale cu cele ale seriei Samsung Galaxy S8 in prima luna, dar nu conform Samsung, ci doar conform analistilor. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au atins 10 milioane de unitati vandute la nivel global cu aproximativ o luna mai tarziu decat seria Samsung Galaxy S8, ajungand in acest punct chiar si mai greu decat serii lansate cu peste 7 ani in urma.

“ne of the big deals on offer this weekend from Best Buy is getting up to 50 percent off a Samsung Galaxy S9 or Galaxy S9 Plus. There’s also offers that get you up to $300 off the same set of devices as well as the Samsung Galaxy Note 8.”

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus se vand prost, asa ca reducerile foarte mari au rolul de a mai motiva consumatorii din pietele majore sa faca o achizitie cat inca mai au ocazia. In Romania exista Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus cu extra reducere in aceasta pagina, iar cei interesati pot profita si de ofertele din tara noastra pentru a cumpara telefoanele la preturi mai mici decat in mod normal, daca vor asta.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt telefoane bune, insa in raport cu seria anterioara si alte telefoane Android premium nu au adus suficient de multe noutati importante, asa ca Samsugn sufera. Cei de la Samsung nu prea au ce sa mai faca pentru a creste vanzarile seriei Samsung Galaxy S9, si nu pot astepta decat ca vanzarile iPhone X sa scada in vara, inaintea lansarii noilor iPhone 9 si iPhone 11 ale companiei Apple.

13 COMENTARII

  1. Reduceri uriase de 10% ? Huhhh ?
    Pret intre 39 si 48 de milioane inseamna reducere ? Adica S9 simplu costa 850 euro cand pretul de referinta al Samsung de la lansare este 720 $ ?
    Care e reducerea ? Cred ca realizezi ca toti reselerii astia cumpara in volum direct de la Samsung sub pretul de referinta , deci nu vad nic o reducere ci adaos destul de mare in continuare.

  2. Pai in disperare ce sa faci decât sa cobori prețul! Oricum nici așa nu se vand, de fapt samsung vinde doar artifici și asta se știe!tarile precum România evident ca se bucura:))) Da domina piata telefoanelor la nivel global dar nu și a smartphone-urilor!

  3. Care iPhone, de mult timp il tot roaga lumea sa puna o poza cu un iPhone (sau macar cu un produs apple)pe care el il detine deoarece prea il ridica in slavi, aparent poza inca nu a aparut. :))))

  4. sau urmareste pe mediamarkt sau expertbening si acolo baga reduceri masive!am vazut ca aveau recent iphone 10 la vreo 850 s9 normal la 550 huawei mate 10 pro 128 gb 499€