macOS: Schimbarea Serioasa Pregatita de catre Apple

macOS Schimbarea Serioasa Apple

macOS 10.14 urmeaza sa fie lansat anul acesta de catre compania Apple, cei din Cupertino pregatind o serie de schimbari interesante pentru utilizatorii din lumea intreaga. Printre ele se numara si una serioasa pentru Mac AppStore, cei de la Apple avand in dezvoltare un nou design pentru macOS, acesta fiind similar cu cel al iOS 11.

Apple a modificat design-ul AppStore pentru iOS 11 inca din cursul anului trecut, iar acum vrea sa aduca exact acelasi lucru pentru Mac AppStore, ceva ce este foarte normal. Mac AppStore a fost lansat in 2011 de catre compania Apple, insa nu a avut parte de modificari de design pana in prezent, asa ca foarte multa lume se va bucura cu siguranta sa vada asa ceva.

AppStore pentru iOS 11 a avut parte de o schimbare foarte interesanta in ceea ce priveste felul in care sunt prezentate aplicatiile, numarul de descarcari crescand deasemenea in urma modificarilor. Apple a vazut impactul pozitiv pe care l-a avut schimbarea sa, iar acum vrea sa ofere acelasi lucru pentru Mac-uri in ideea de a creste descarcarile de aplicatii si acolo.

“The new iOS 11 App Store really is run like an editorial-driven publication. One of the things I’m most looking forward to next month at WWDC is seeing this sort of treatment on the Mac App Store, too.”

Pentru ca aplicatiile promovate au avut o crestere de 800% in numarul de descarcari generate de catre utilizatori, este destul de logic sa vedem aceasta schimbare si in Mac AppStore. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut cum va promova Apple aceasta schimbare pe 4 iunie, o saptamana despartindu-ne de conferinta in care vom vedea iOS 12 prezentat.