Samsung GALAXY S10: Salvarea ESECULUI GALAXY S9

Samsung Galaxy S10 este cel mai important model de telefon pe care Samsung il lanseaza in cei 10 ani de existenta ai seriei Galaxy, dar trebuie sa rezolve esecul Galaxy S9.

Samsung Galaxy S10 Salvarea ESECULUI Galaxy S9

Samsung Galaxy S10 este versiunea aniversara a uneia dintre cele mai populare serii de telefoane mobile care au fost lansate vreodata, compania Samsung intentionand sa il aduca pe piata undeva la inceputul anului viitor. Samsung Galaxy S10 va fi succesorul seriei Samsung Galaxy S9, care se dovedeste a fi un mare esec, Samsung nereusind sa gaseasca metoda potrivita de a-i face pe oameni interesati de telefoanele sale mobile, ceva ce era de asteptat.

Samsung Galaxy S10 a fost zvonit pana acum ca fiind un upgrade care nu aduce schimbari majore pentru seria de telfeoane ale companiei Samsung, insa daca acest lucru este adevarat, atunci problema este una mare. Samsung Galaxy S9 are probleme mari din cauza faptului ca nu aduce schimbari majore in comparatie cu Samsung Galaxy S8, iar Samsung Galaxy S10 ar putea trece printr-o situatie similara daca va fi lansat in exact acelasi mod.

Samsung Galaxy S10 fara o schimbare majora pentru functionalitatea si design nu va fi suficient de atractiv pentru clienti, iar in contextul in care iPhone 11, iPhone 11 Plus si iPhone 9 vor fi lansate, concurenta facuta de Apple se va intensifica. iPhone X s-a dovedit a fi un competitor foarte puternic pentru Samsung Galaxy S9, iar iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi si mai atractive, in special al doilea model, asa ca Samsung Galaxy S10 trebuie sa fie cu adevarat uimitor.

Samsung Galaxy S10: Salvarea ESECULUI Galaxy S9

Samsung Galaxy S10 are neaparat nevoie de un cititor de amprente integrat in ecran si de eliminarea celui din carcasa, aceasta schimbare fiind suficient de mare pentru a creste substantial vanzarile in randul fanilor. Mai mult decat atat, o modificare substantiala a design-ului carcasei Samsung Galaxy S10 in comparatie cu cea a Samsung  Galaxy S9 este suficient de atractiva pentru a atrage interesul utilizatorilor si a genera probleme in vanzari pentru Apple.

Samsung Galaxy S10 ar putea fi deasemenea mult mai performant decat iPhone 11 si iPhone 11 Plus, multumita unui nou chip Qualcomm Snapdragon 855 si a unui eventual Exynos 9820 al celor de la Samsung. Anul acesta Samsung Galaxy S9 a reusit sa intreaca iPhone X in performante in utilizarea zilnica, iar Samsung Galaxy S10 ar trebui sa ofere acelasi lucru anul viitor, acesta fiind un alt motiv foarte important pentru achizitie, in opinia multora.

Samsung Galaxy S10 ar trebui deasemenea sa aiba si un pret foarte bun, deci o crestere fata de Samsung Galaxy S9 ar trebui scoasa din discutie de catre Samsung, altfel impactul ar putea fi exact cel de anul acesta. Ca sa fiu complet sincer, ma astept ca Samsung Galaxy S10 sa aiba un impact major cand va fi lansat, si sa genreze vanzari pe masura asteptarilor, insa desigur ca totul depinde de coreeni si ceea ce vor sa faca.