Samsung GALAXY S9 va COPIA iPhone X cu aceasta Schimbare

Samsung Galaxy S9 are pregatita o noua schimbare importanta de catre compania Samsung, iar acm va copia din nou ceva de la iPhone X pentru clientii sai.

Samsung Galaxy S9 COPIA iPhone X Schimbare

Samsung Galaxy S9 a fost lansat de catre compania Samsung in luna martie a acestui an, insa vanzarile telefonului au fost cu mult sub asteptari, astfel ca el a beneficiat de reduceri peste reduceri, dar nu se stie cat succes au avut ele. Acum cei de la Samsung vor sa lanseze inclusiv o versiune mini a Samsung Galaxy S9, iar in clipul video de mai jos putem vedea o prima inregistrare a ceea ce pare a fi noul telefon mobil al coreenilor.

Samsung Galaxy S9 are in versiunea mini numele de cod SM-G8850, telefonul fiind deja certificat de catre autoritatile din China pentru a fi pus in vanzare, deci modelul este cat se poate de oficial, desi imagini n-au aparut pana acum. Daca in clipul video de mai jos vedem intr-adevar o versiune mini a Samsung Galaxy S9, atunci pare destul de clar faptul ca Samsung a decis sa copieze camera verticala a iPhone X intr-o anumita masura.

Samsung Galaxy S9 va COPIA iPhone X cu aceasta Schimbare

Samsung Galaxy S9 are o camera standard, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus are o camera duala verticala, exact ca iPhone X, insa cea din versiunea mini pare sa fie mult mai simpla decat cea a versiunii plus. Pentru a face design-ul si mai ciudat, cititorul de amprente a ramas in mijlocul carcasei acestui model mini al Samsung Galaxy S9, o pozitionare foarte neobisnuita, insa deocamdata nu stim 100% sigur daca acesta e telefonul real.

Samsung Galaxy S9 nu a prea copiat mare lucru de la iPhone X, si asta ar putea fi un motiv pentru care nu are succes, insa cei de la Samsung par sa-si fi invatat lectia si abordeaza diferit “problema” cu versiunea mini. Acest model mini al Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat in lumea intreaga, asa cum s-a intamplat si cu alte modele anterioare, iar daca va arata asa, le va aduce cu siguranta unora aminte de iPhone X, sau chiar de alte telefoane Android.

6 COMENTARII

  1. Evident că nu, dar asta nu înseamnă că au copiat pe Apple(și LG Prada a fost lansat tot în aceeași perioadă, chiar mai devreme), deci dacă Apple rămânea la ecranul de 3,5 inch mai avea succes? Dacă nu era Apple ar fi fost LG, dar noi vorbim despre S9, nu?

  2. “UPDATE: The phone in the video above is the Galaxy A9 Star, not the Galaxy S9 Mini that we’ve covered in a previous article.”