Google ATACA Apple cu mai MULTE Modele Pixel

Google are un plan foarte complex de a ataca compania Apple, iar pentru a-l realiza intentioneaza sa lanseze mai multe modele Pixel decat se credea initial.

Google ATACA Apple MULTE Modele Pixel

Google vrea sa lanseze Pixel 3 si Pixel 3 XL in toamna acestui an, compania americana avand deja dezvaluite cateva dintre surprizele pe care le pregateste pentru fanii care asteapta cu mare interes noutatile telefoanelor. In ciuda celor doua noi modele ale Pixel 3, cei de la Google intentioneaza sa aduca pe piata inclusiv un alt model de clasa medie, acesta urmand a fi lansat undeva la inceputul anului 2019, deci nu impreuna cu celelalte 2 modele.

Google ar vrea sa lanseze un model Pixel care este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 710 dedicat telefoanelor de clasa medie, deci performantele nu vor fi unul dintre punctele importante ale sale. In ciuda acestui lucru, acest model al Pixel ar putea concura foarte usor cu iPhone SE, de exemplu, care nu are specificatii de top, insa este suficient de ieftin pentru a genera vanzari destul de bune pentru compania Apple in fiecare an.

Google ATACA Apple cu mai MULTE Modele Pixel

Google ar fi inceput sa dezvolte acest nou model al Pixel abia cu vreo luna in urma, deci proiectul in sine este foarte recent, dar asta nu inseamna ca produsul in sine nu va fi atat de bun precum se asteapta consumatorii ca el sa fie. Un telefon ieftin din seria Pixel va fi cu siguranta foarte dorit de catre un numar mare de utilizatori Android care vor experienta pura a sistemului de operare, dar la un pret atat de mic pe cat isi doresct de fapt.

Google are planuri foarte serioase de a concura cu Apple, Samsung si restul producatorilor de telefoane Android, iar un Pixel de clasa medie face cu siguranta parte din ele pentru a isi creste substantial vanzarile. Google vrea sa fie unul dintre cei mai mari producatori de tlefoane mobile de pe planeta intr-un viitor nu foarte indepartat, iar un telefon ieftin cu sistem de operare Android o va ajuta sa devina mai relevanta in aceasta piata aglomerata si saturata.