iOS 12 vs iOS 11.4: Performantele pe TOATE iPhone cu Suport

iOS 12 este comparat cu iOS 11.4 in ceea ce priveste performantele pe toate telefoanele iPhone care sunt compatibile cu noua versiune a sistemului de operare.

iOS 12 iOS 11.4 Performantele iPhone

iOS 12 este prima versiune a iOS care ofera suport pentru telefoane mobile a caror vechime depaseste 5 ani, iPhone 5S fiind telefonul care primeste suport atat de indelungat, impreuna cu unele iPad. In clipul video de mai jos avem o comparatie intre 7 modele de telefoane iPhone care ruleaza iOS 12 si iOS 11.4, iar al doilea sisteme de operare porneste mai repede, asa cum am vazut si ieri.

iOS 12 nu este mai rapid decat iOS 11.4 nici in ceea ce priveste deblocarea cu Face ID, situatia nefiind diferita nici in cazul Touch ID, deci pana acum promisiunile Apple sunt o mare minciuna. In ceea ce priveste deschiderea camerei, iOS 12 o deschide usor mai repede decat iOS 11.4, cam acelasi lucru fiind valabil pentru alte aplicatii, dar diferentele sunt minore.

iOS 12 vs iOS 11.4: Performantele pe TOATE iPhone cu Suport

iOS 12 a fost prezentat de catre compania Apple cu cresteri procentuale foarte mari in performante cand vine vorba despre deschiderea de aplicatii, insa in realitate promisiunile nu se vad. iOS 12 este usor mai rapid decat iOS 11.4 in anumite situatii cand se face prima accesare, insa la a doua accesare lucrurile nu mai stau la fel, deci per total e putin probabil sa resimta lumea sporul de performante.

In ciuda acestui lucru, faptul ca Apple a promis o crestere mare in performante pentru iOS 12 ii va “convinge” pe unii ca acest lucru s-a si intamplat, desi pana acum nu se vede asta. Stiu ca veti dori sa credeti ca in versiunea finala a iOS 12 performantele vor fi cu mult, mult mai bune, insa va spun din experienta ca trebuie sa aveti asteptari mult mai moderate.