Samsung GALAXY Note 9: Vestea PROASTA pentru Fani

Samsung GALAXY Note 9 are din pacate o veste foarte proasta dezvaluita astazi pentru fanii din intreaga lume, Samsung urmand a dezamagi cu schimbarile oferite.

Samsung GALAXY Note 9 Vestea PROASTA Fani

Samsung GALAXY Note 9 ar eparte de o veste foarte proasta pentru fanii din intreaga lume, un foarte cunoscut leaker de informatii despre produse Samsung nelansate confirmand ceva ce nimeni nu credea posibil. Acum cateva saptamani au inceput sa apara primele informatii cu privire la Samsung GALAXY Note 9, iar multa lume s-a entuziasmat afland ca telefonul urmeaza sa aiba margini mai subtiri pentru noul ecran folosit de catre coreeni.

Samsung GALAXY Note 9 nu vine cu alte schimbari importante de design, din pacate, asa ca o reducere a marginilor ecranului era ceva ce multi fani asteptau sa primeasca, insa se pare ca in realitate acest lucru nu se va intampla. Vestile privind schimbarea de design pentru ecranul Samsung GALAXY Note 9 au venit multumita unor folii de protectie pentru ecran, insa astazi aflam ca acelea erau de fapt false, iar in realitate schimbarile nu vor exista.

Samsung GALAXY Note 9 Vestea PROASTA Fani 1

Samsung GALAXY Note 9: Vestea PROASTA pentru Fani

Samsung GALAXY Note 9 are comparate in imaginea de mai sus foliile adevarate(dreapta) cu cele false(stanga) pentru protejarea ecranului, iar diferenta desi este subtila, dezvaluie foarte clar ce urmeaza sa fie oferit. In imaginea de mai jos putem deasemenea sa vedem cum arata va arata Samsung GALAXY Note 9 cu folia corecta si cea falsa, ecranul urmand a avea marginile la fel de groase, insa se pare ca ar putea avea o camera frontala mai mare.

Samsung GALAXY Note 9 Vestea PROASTA Fani 2

Samsung GALAXY Note 9 va fi lipsit de modificari de design pentru ca Samsung nu a reusit sa implementeze un cititor de amprente sub ecran, astfel ca utilizatorii vor avea parte de schimbari prea putine anul acesta. In aceasta idee, fara schimbari notabile, e foarte posibil ca Samsung GALAXY Note 9 sa aiba parte de aceleasi probleme cu vanzarile precum seria Samsung GALAXY S9, insa poate ca Samsung are un “as in maneca” pentru clientii din lumea intreaga.

31 COMENTARII

  1. Aceeași Marie dar cu altă pălărie .. adică procesor in cazul de față . Dacă poate Apple poate și Samsung … Numai că ultimul va închide curând departamentul de telefoane …

  2. Intrebarea este :poți sa dezvolți componente next gen pt următoarea generație de telefon la câteva luni distanta?

  3. A10X e un derivat de A10 umflat cu steroizi , nu un procesor nou .
    Citeste – alimentat cu voltaj mai mare si crescuta frecventa.
    Si A11 e la fel fata de A10 .
    Citeam pe niste site-uri adevarate ca A11 intra in throttling la greu. Probabila asa se explica ca iPhone cu A11 ia bataie de la toate telefoanele de top ale momentului. Nu sustine performanta.
    Nu e prima oara la Apple . Au mai avut ei un procesor care reducea performanta dupa exact doua minute.
    Si multe altele care au fost castrate la sub jumatate din performanta , chipurile ca sa protejeze bateria !!! LOL

  4. Sper sa nu . Ce face un Samsung deosebit sunt functiile si softul lor, chiar si interfata.
    Cine vrea stock sa-si ia pixel.
    Pozele , daca la alea de jos te referi , nu au nimic de a face cu realitatea. Note cu 4 icoane pe rand nu prea o sa vezi . In cel mai bun caz e o tema , dar cred ca nici aia nu e.
    E un fel de render bun ca motiv de trolat , in genul cum a fost renderul cu S1 care era pus langa un 3GS si aveau aceleasi dimensiuni si facute sa arate exact la fel , cu toate ca S1 era mai mare ca 3GS si era o adevarata bijuterie fata de sapunul Apple.

  5. Da se poate,înainte cum se putea? Un singur exemplu: S4(Aprilie 2013):
    -chipset 5410 octa
    -CPU Octa-core (4×1.6 GHz Cortex-A15 & 4×1.2 GHz Cortex-A7)
    -2 gb ram
    -camera 1080p la 30 fps
    Vs
    Note 3(Septembrie 2013)
    -chipset 5420 octa
    -CPU Octa-core (4×1.9 GHz Cortex-A15 & 4×1.3 GHz Cortex-A7)
    -3 gb ram
    -camera 2160p la 30 fps,1080p la 60 fps.
    Asta așa,doar caracteristicile principale. Deci se poate!

  6. La un coleg cu S7 s-au ars ramii(așa au zis la service Samsung) si s-a stins telefonul,bezna totala. La o colega nu mai focalizează camera la S8+ cumpărat nou de 2 luni,se vede in ceata. Camera selfie n-are treaba. La un tovarăș de joc Real Racing 3 se blochează S8+-ul la greu. Numai bucurii in tabăra Samsung.
    Am sa pun poze si cu camera care nu focalizează când mai pic cu ea pe tura.

  7. Cu ce a luat-o pe aratura ? detaliaza …. Si eu am cunoscuti care se plang permanent de porcariile lui samsung cu android modificat de coreeni . Varza !
    Nu spun ca apple e perfect dar samsung e petarda grav. Samsung =Teapa

  8. Toate caracteristicile principale dezvoltate? Procesor, camera? Nu prea cred…. Ram ul se poate creste fără bătaie de cap, iar procesorul ei bine Exynos 9810 – 9815
    Aici nu e vb doar de procesor e vb de tot ansamblul

  9. Exista probleme, ar fi culmea dacă nu ar exista și toate ar funcționa f bine cap – coada
    Dacă tot ți sa pus pata pe revelat probleme ale Samsung, atunci ia caută și la ceilalți, nu o sa fi surprins ca au toți probleme, dar o sa fi surprins ca unii au probleme exagerate cu terminalele deși nu produc 10.000 de telefoane ca Samsung

  10. Doamne ce au sarit saracii astia pe comentatiul ,nu imi vine sa cred,zici ca sunt ca niste insecte ce trebuie inlaturate

  11. Asta-i adevarul,nu e nici o arătura. Vrei cu nume,prenume,CNP,număr de telefon ca sa te convingi ca nu fabulez,sau ce?