Samsung Galaxy S9: Functia COPIATA de iOS 12

Samsung Galaxy S9 are copiata una dintre functiile importante de catre iOS 12, compania Apple dorind sa le ofere clientilor sai ceva similar, dar mai bun.

Samsung Galaxy S9 Functia COPIATA iOS 12

Samsung Galaxy S9 a avut implementata in primavara o functie noua creata de catre compania coreeana, ea fiind denumita AR Emoji si permitand crearea unui caracter 3D virtual in baza fetei noastre. Cei de la Apple au implementat in iOS 12 exact aceeasi functionalitate precum cea din Samsung Galaxy S9, poate cu mai multe optiuni de personalizare, insa in esenta functia este extrem de similara, dupa cum puteti vedea.

Samsung Galaxy S9 a avut aceasta functie criticata de catre multi jurnalisti, care au afirmat ca ea este foarte inspaimantatoare si ciudata, insa sunt curios sa vad ce vor spune dupa ce Apple a implementat ceva similar in iOS 12. Primele impresii ale celor care au testat functia Memoji in iOS 12 sunt pozitive, un contrast total fata de ceea ce am vazut pentru Samsung Galaxy S9 din partea jurnalistilor care au testat atunci functia AR Emoji a coreenilor.

Samsung Galaxy S9: Functia COPIATA de iOS 12

Samsung Galaxy S9 are intr-adevar o functionalitate care pare mai greu de folosit si nu pare a fi la fel de prietenoasa si distractiva, insa nu te poti astepta ca Samsung sa faca intr-adevar ceva bun inainte ca Apple sa ofere ceva similar. Faptul ca iOS 12 ofera aceasta functionalitate imi da de inteles ca Apple lucreaza de ceva vreme la sistem, deci Samsung Galaxy S9 ar putea avea ceva facut in graba doar pentru a fi lansat inaintea companiei Apple.

Samsung Galaxy S9 si iOS 12 ofera prin aceasta functie posibilitatea de a folosi telefoanele si intr-un mod mai distractiv, ceva ce nu toti producatorii au in minte atunci cand creeaza noutati pentru produsele lor. Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca iOS 12 a implementat mai bine ideea de a crea avatare 3D, iar asta prin prisma modului in care e gandit software-ul, dar probabil ca si Samsung Galaxy S9 va avea imbunatatiri in viitor.